Hadise Evleniyoruz albümü Dinle Hadise 2009 Albüm Dinle

hadise evleniyoruz,hadise evleniyoruz albüm dinle,hadise evleniyoruz albümü dinle,hadise evleniyoruz 2009 albüm dinle,hadise yeni album dinle

http://begumblog.files.wordpress.com/2009/04/hadise150206_250.jpg

Hadise için büyük stres yaşadığı Eurovision macerası artık geride kaldı. Genç şarkıcı çok yakında yepyeni Türkçe bir albümle sevenlerinin karşısında olacak.
Hadise’nin yeni albümündeki yeni şarkılar, bir bakıma genç yıldızın Eurovision sürecinde gönül dünyasında yaşadıklarını da yansıtacak.
Altını çizerek vurgulamak isterim ki, Hadise’nin yeni albümüne damga vuran iki şey var. Bunlardan biri Eurovision’da yarıştığı “Düm Tek Tek”in bestecisi Sinan Akçil, diğeri de aşk...
Aslında Sinan Akçil ve aşkı, ayrı ayrı algılamamak da gerek.
Çünkü Hadise’ye bu aşkı yaşatan Sinan Akçil’den başkası değil.
Hadise ile Sinan Akçil arasında Eurovision şarkısı “Düm Tek Tek”le başlayan aşk, doğal olarak genç şarkıcının konsantrasyonunu bile bir hayli etkiledi.
“Aşk sarhoşu” Hadise’yi Eurovision sürecinde asıl yoran konuya gelince:
“Hadise ile menajerinin yolları niye ayrıldı?” yazımdan sonra Belçika’dan arayan müzisyen bir dostumun dikkat çektiği konu çok önemli.
Menajerinin yarış atı gibi koşturup yorduğu söylenen Hadise, meğer Eurovision sürecine iki de albüm sığdırmış. Hadise’nin estirdiği Eurovision rüzgârını tiraja dönüştürmek isteyen Belçika EMI, ona bu sırada İngilizce bir albüm hazırlattı ve yarışma biter bitmez de piyasaya sürdü.
Üstelik Belçika EMI, albüm repertuvarını oluştururken “Düm Tek Tek”i beğenmeyip, “Hit olacak bir şarkı değil bu” diyerek Hadise’den “daha iyi şarkılar” bulmasını bile istedi. Ne zaman ki “Düm Tek Tek” patladı, EMI o zaman “Tamam” deyip, Hadise’den başka hitler istemekten vazgeçip “Düm Tek Tek”in tüm versiyonlarını albüme koydu. Hadise, temmuzda çıkacak Türkçe albümünü de işte bu süreçte tamamladı.
Pasaj Müzik’ten çıkacak Hadise’nin Türkçe albümüne katkı sağlayan bir müzisyenden aldığım bilgiye göre sevgilisi Sinan Akçil’in dört parçasına yer veren Hadise, çıkış şarkısı olarak da yine sevgilisinin eseri “Evleniyoruz”u seçti. Şarkının adı bana çok manidar geldi.
Sizce de öyle değil mi?
Bu “Hadise”yi de bir soruyla noktalamak istiyorum.
Acaba diyorum, bu iki konu, Eurovision sürecinde Hadise’yi ne denli etkiledi?
Hadise’yi promosyon konserleri mi, yoksa bunlar mı yordu?

4 yorum:

Adsız dedi ki...
2 Temmuz 2009 03:00

hadise seni çok seviyom eurovisiyon da 1.olanın şarkısı iğrençti sen ona 1000 çeken

Adsız dedi ki...
2 Temmuz 2009 03:12

yaren hadise ne olur ne olur bana msn ni yolla benimki ezgiyaren288@hotmail.com

Adsız dedi ki...
2 Temmuz 2009 05:46

sen eurovisiyonda 1. olmadın ama...gönlümüzde 1.sin

Adsız dedi ki...
2 Temmuz 2009 05:49

banada yaren gibi msn ni yollarmısın hadise msn em gizemli_gizem186@hotmail.com

Back to Home Back to Top