Bir Şarkısın Sen 27 Haziran İzle Bir Şarkısın Sen 27 Haziran İzleme

İnanılmaz sürprizler ve muhteşem şovlar rüya gibi bir gecede buluşuyor! İbrahim Tatlıses, Nil Burak, Zerrin Özer, Funda Arar ,Keremcem ve Emrah Karaca minik yıldızlarla aynı sahneyi paylaşıyor.

Bir Şarkısın Senin bu çok özel bölümünde adeta bir yıldız yağmuru yaşanıyor! İbrahim Tatlıses, Nil Burak, Zerrin Özer, Keremcem, Emrah Karaca ve Funda Arar minik yıldızlarla aynı sahneyi paylaşırken; Erkan Yolaç, Parla Şenol, İzzet Öz ve Nebil Özgentürk de yorumlarıyla bu muhteşem geceye renk katıyor.

Sürprizlerle dolu gecede, güçlü sesiyle dinleyenleri hayrete düşüren ve ilk bölümden itibaren sesiyle Zerrin Özere benzetilen harika kız Şebnemin Zerrin Özerle beraber yorumladığı Gönül şarkısı olay yaratıyor.

Minik yıldızlardan Mehmetin, haftalardır ekranlardan çağrı yaparak beklediği mucize sonunda gerçek oluyor! Mehmet, Bir kulunu çok sevdim adlı parçayı, usta yorumcu İbrahim Tatlısesle beraber seslendirirken yaşadığı mutluluk gözlerinden okunuyor

İbrahim Tatlıses ayrıca Mehmetle yaptığı düetin ardından, Şanlıurfalı hemşerisi Şahinle okuduğu uzun hava ve muhteşem türkülerle stüdyoyu alkışa boğuyor.

Usta sanatçı Cem Karacanın oğlu Emrah Karaca, Namus belası adlı unutulmaz parçayı, mucize sesli çocuklardan Ozanla beraber muhteşem yorumlarken; Funda Arar ve Nil Burakın minik yıldızlarla söylediği şarkılar büyük beğeni topluyor.

Keremcemin Görkemle Küçük bir aşk masalı adlı şarkıda yaptıkları düet ise ünlü konuklar ve izleyiciler tarafından çok beğeniliyor.

Hisseli Harikalar Kumpanyasıdan, Hoşgeldiniz şarkısıyla başlayan bu çok özel gecede ayrıca;

Kan ve gül, Ben seni unutmak için sevmedim, Haberin var mı?, Silemezler gönlümden, Sen de başını alıp gitme, mardin kapısından atlayamadım, Düş bahçeleri, Tükendi nakdı ömrüm, Parsel parsel eylemişler dünyayı, Gitme durnam, gitme dağlar salında, İtirazım var, Ayva çiçek açmış, Lüngo lingo şişeler, Telgrafın tellerine, Yarim senden ayrılalı gibi pek çok sevilen şarkı ve türkü mucize sesli çocuklar tarafından seslendiriliyor.

meta taqs : Bir Şarkısın Sen 27 Haziran,Bir Şarkısın Sen 27 Haziran izle,Bir Şarkısın Sen 27 Haziran seyret,Bir Şarkısın Sen 27 Haziran özeti,Bir Şarkısın Sen 27 Haziran online izle,Bir Şarkısın Sen 27 Haziran online seyret

0 yorum:

Back to Home Back to Top