Çağan Irmak’dan Yeni Bir Film: Karanlıktakiler




Kadın erkek ilişkilerinin metropol cenahında nasıl yaşandığı anlattığı romantik Issız Adam filmi ile bu sezon yaklaşık 3 milyon’a yakın seyirciyi sinemalara çeken yönetmen Çağan Irmak, yeni filmi Karanlıktakiler’in çekimlerini tamamladı. Erdem Akakçe, Meral Çetinkaya, Derya Alabora, Rıza Akın, Durul Bazan’ın rol aldığı film 2 Ekimde Sinemalarda.


‘Cehennem bazen bir evin içine gizlenmiştir’ cümlesinin afişte yer aldığı Karanlıktakiler filminde, 30′lu yaşlarında psikolojik sorunları olan annesi Gülseren (Meral Çetinkaya) ile birlikte yaşamak zorunda kalan ve bir kadına aşık olan Egemen’in (Erdem Akakçe) yaşadıklarını izleyeceğiz. Egemen’in ona takıntılı derecede bağlı olan annesi Gülseren ile aşık olduğu Umay (Derya Alabora) arasındaki kalışı onu bir hesaplaşmanın içine çekecektir.


Çağan Irmak’ın, Mustafa Hakkında Herşey, Babam ve Oğlum ile Issız Adam filmlerinde hep yan hikâye olarak anlattığı anne oğul ilişkisinin bu sefer Karanlıktakiler filminde ana hikâyeye terfi ettiği söylenebilir. Çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilen filmin en büyük sürprizinin Gülseren rolündeki Meral Çetinkaya olacağını tahmin etmek de zor değil. Irmak’ın altıncı filmi olan Karanlıktakiler, 2 Ekim’de seyirciyle buluşacak.





meta taqs:Çağan Irmak Karanlıktakiler, Karanlıktakiler Filmi Fragmanı, Güncel, Çağan Irmak Karanlıktakiler, Karanlıktakiler Filmi Fragmanı İzle

0 yorum:

Back to Home Back to Top