Windows 7 Türkiye Fiyatları Açıklandı

Global açıklamanın ardından Microsoft Türkiye de Windows 7′nin Türkiye satış fiyatlarını belirledi.

22 Ekim itibariyle satışa sunulacak olan Windows 7′de farklı fiyat ve seçenekler bulunuyor. 26 haziran’dan itibaren Windows yüklü bilgisayar satın alan kullanıcılar Windows 7 sürümüne ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

İşte Microsoft Türkiye’nin açıklaması ve Windows 7′nin Türkiye’deki satış fiyatları:

Windows 7 Sürümleri Türkiye Fiyatları (kutu ürünler için)
Windows 7 Türkiye’de (kutu ürün olarak) Home Basic, Home Premium, Professional ve Ultimate sürümleriyle tüketicilerle buluşacak. Türkiye için açıklanan son kullanıcı liste fiyatlarına (vergiler hariç) göre bu sürümler aşağıdaki gibidir.

Microsoft Global tarafından açıklanan listede Windows 7’nin farklı sürümlerinin yurtdışındaki, özellikle de ABD’deki satış fiyatlarını içermektedir. Bu fiyatlar aşağıda görülebilir.

Türkiye’de sadece full versiyonu satışa sunulacak olan Windows 7 sürümleri, ABD full versiyon satış fiyatlarından daha uygun fiyatlarla kullanıcıların hizmetine sunulacaktır.

Windows 7 OEM Güncelleme Garantisi Programı
26 Haziran 2009’dan itibaren “Windows 7 OEM Upgrade Garantisi” programı başlatılmıştır. Buna göre uygun Windows sürümlerini yüklü olarak yeni bilgisayar alan tüketiciler Windows 7’ye ücretsiz* yazılım güncelleme hakkına sahip olacaklardır.

* Microsoft tarafından ücretsiz olarak sağlanmış olan Windows 7 Medya’sı, COA ve ürün anahtarının tüketiciye ulaştırılması için PC Üreticisi tarafından ilave ücretler talep edilebilir.
Bu imkandan sadece aşağıda listelenmiş Windows sürümleri faydalanabilmektedir:
•Windows Vista Home Premium
•Windows Vista Business
•Windows Vista Ultimate

Aşağıda listelenmiş Windows sürümleri ise OEM Güncelleme programı ile GÜNCELLENEMEMEKTE ancak Windows 7 Full Sürüm kutu ürünü ile Windows 7’ye yükseltilebilmektedir:
•Windows Vista Home Basic
•Windows Vista Starter
•Tüm Windows XP Sürümleri

Konuyu bilgi ve dikkatinize sunarız.
Microsoft Türkiye




meta taqs:Windows 7 Türkiye Fiyatları Açıklandı, Teknoloji, Windows 7 Türkiye Fiyatları Açıklandı Teknoloji

0 yorum:

Back to Home Back to Top