1 kg vücut yağı eritmek için 125 km koşmak gerekiyor

• Vücut yağları kolay kolay eritilemiyor. Bu tecrübe ile sabit! Bu rakamlar moralinizi bozmasın ancak yemek yiyeceğiniz zaman aşırıya kaçmanızı engelleyebilir!

• Bizler üç-beş hareket yaparak, biraz da boğazımızdan kıstığımız zaman zayıflayacağımızı sanıyoruz. Ancak diyet zamanı geldiği vakit hiç de öyle olmadığını birebir yaşamaktayız.

Uzmanlar da zayıflama işini rakamlara dökerek, gerçeği görmemize yardımcı oluyor. Biraz sonra okuyacağınız rakamlar sizi şaşırtabilir.

Belki bunları daha önce duymuşsunuzdur. Olsun. Duymayanlar duysun, unutanlar hatırlasın... Kilo vermek gerçekten zor, ama bu sizi kilo vermekten vazgeçirmesin. Diliyoruz ki fazla yemek yemekten yılarsınız da, önümüzdeki yaz mevsimine dilediğiniz kiloya inerek girersiniz.

• Gelelim o sihirli rakamlara; en başta söyledinildiği gibi, 1 kilogram vücut yağını eritebilmek için 43 saat voleybol oynamak, 13.4 saat ip atlamak veya 125 kilometre koşmamız gerekiyor.

Tabii uzmanlar bunu bu hareketleri yapan da hastanelik olun diye söylemiyorlar . Beslenmenize dikkat ederek, doğru ve düzenli egzersizler ile fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz.

• Ortalama bir kişinin 1 kilogram vücut yağını eritebilmek için 20,5 saat tenis, 16.1 saat basketbol oynaması, 5,1 saat güreş yapması ve 17,2 saat yüzmesi gerekiyor. Hadi biraz sabır, biraz gayret!


meta taqs:1 kg vücut yağı eritmek için 125 km koşmak gerekiyor

0 yorum:

Back to Home Back to Top