Fizy Video Müzik - Fizy Mp3 İndirme - Fizy Mp3 Dinleme

Fizy.org tarafından yapılan değişiklik nedeniyle aşağıda anlattığım mp3 indirme işlemi yapılamamaktadır...



Artık internet üzerinden aradığınız bir müziği, klibi bulamama gibi bir şansınız yok.Çünkü fizy diye bir site varmış; aslında bende yeni gördüm, denedim ve gerçekten müthiş bir site.75 milyardan fazla mp3 indekslenmiş ve bazı klipleri de izleme imkanına sahipsiniz.Artık googleda saçma sapan sitelerle uğraşmak zorunda değilsiniz.İstediğiniz müziği mp3 olarak indirebilirsiniz.

http://fizy.org/

site normalde sadece müzik dinleyebilmek ve klip izleyebilmek için açılmış fakat kaynak kodlarıyla isterseniz müziği mp3 olarak indirebilirsiniz.




bunun için yapmanız gerekenleri hemen şöyle bi gösteriyim...

--istediğiniz müziği bulun ve açın



--internet explorer ile görünüm/kaynak yada firefox ile görünüm/sayfa kaynağını göster diyerek kodları açın



--açılan kodlar arasında ctrl+a ve ctrl+f ile file kodunu arayın ve bulduktan sonra file=...................."); aralığındaki adresi kopyalayıp tarayıcızın adres kısmına yapıştırarak indirin. (get_video isimli bir dosya)



--indirdiğiniz dosyayı ımtoo mpeg encoder (programın full versiyonunu googleda bulabilirsiniz ama yinede bulamamanız halinde yorum ile belirtin yardımcı olayım) ile veya benzeri bir programla mp3 formatına çevirin.

anlatılanlar uzun ve zahmetli gözüküyor fakat inanın toplamda 1 dakikanızı bile almayacak kadar kısa bir işlem yapıcaksınız.böylece google da reklam dolu sitelerle uğraşmak ve forumlara üye olmak zorunda kalmazsınız.


fakat seçim yinede sizin :)



meta taqs : bedava mp3 indir, fizy, fizy mp3 dinle, fizy müzik indir, fizy video müzik, fizy videomüzik, mp3

0 yorum:

Back to Home Back to Top