Yemekteyiz Banu Hanım İzle 8 Temmuz

Yemekteyiz yarışmasının 08.07.2009 günü yarışmacısı Banu hanım. Banu hanım yaptığı yemekler, yorumları ve aldığı puan sitemizde yer alacaktır. Banu hanımın yaptığı yemekler konusunda sizlerde sitemiz kanalı ile yorum yapabilirsiniz.



08.07.2009 yemekteyiz banu hanım ful izle, 8 temmuz yemekteyiz izle, 8 temmuz yemekteyiz online izle, 9 temmuz yemekteyiz detayları, banu hanım yemekteyiz izle, dün akşam ki yemekteyiz izle, yemekteyiz banu hanım izle, yemekteyiz banu hanım online izle, yemekteyiz en son bölüm izle, yemekteyiz yarışması 9 temmuz

2 yorum:

Adsız dedi ki...
13 Temmuz 2009 00:34

Banu Hn gercekten coook antipatik bi insan. Ve hakikaten hak yerini buldu, hani yarışmanın sonunda emel hn ile ikisi hak yerini bulcak biz inanıyoruz Türk halkı haklıyı görüyor diyolardı ya...evet hakikaten öyle Türk halkı Cigdem hn a yapılan haksızlıgı gördüü..sevgili yemekteyiz ekibi ltf banu hn gibi insanları bu yarısma programına almayınız!!!!gercekten insanın sinirini bozuyolar.!!!!

cansu yıldız dedi ki...
13 Temmuz 2009 13:30

çok gıcık bi kadın banudan nefret ediyorum. çiğdeme okadar sey söledi ama noldu yıne birinci olamadı morardı. o çiğdeme dedi ya onu kullansınlar dizide die. bende burdan sesleniyorum bnce banuyu kullanın laf sokup arkadan gülmekte üstüne yokkk..

Back to Home Back to Top