www.hemencevir.com Türkceden ingilizceye ceviri

Google Translate : Dev bir google hizmti olan çeviriler, sizin için sistem ücretsiz ve online yapıyor. Üstelik çevirileriniz çok kısa sürede gerçekleşiyor. Türkçe - İngilizce, İngilizce - Türkçe dahil olmak üzere tam 38 farklı yabancı dili çevirebiliyor. ÜStelik tüm dilleri çapraz olarak çevirebilirsiniz. Örneğin Almancayı - Arapaça olarak çevirebilirsiniz. Benden hatılatma; önemli çevirilerinizi her zaman bir tercümana yaptırmanız faydanızadır. Zira online çeviri siteleri sonuçta bilgisayar / robot aracılığı ile yapıldığı için her zaman yanlış yorumlanma olasılığı vardır.

Çeviri.bilisimtrk : Tamamen Türkçe bir çeviri sitesi. Bilişimtürk te çevirilerinizi yapmak saniyeler içinde gerçekleşiyor. Tüm dilleri karşılıklı ve çarpraz çevirme olanağı sunuyor. Artık tüm metinlerinizi gönül rahatlıyığla ve bedava çevirebilirsiniz. Dİl çeviri sisteminin en büyük avantajları, hızlı, bedava ve türkçe alt yapıya sahip olması. Çevirilerinizi kısa zamanda internet üzerinden yapabilirsiniz. Yin hatırlatmakta fayda görüyorum. Çevirileri bilgisaar yaptığı için önemli çevirilerinizi mutlaka bir tercümana yapınız. Zira sistem çevirilerde anlam düşüklüğü yapabilir.

Sözlük.Ok.Net : Çiçeği burnunda yeni açılmış bir portal olan Ok. net internet dünyasına çok hızlı bir giriş yaptı. Çeviri konusunda yazılı metin çevirisi ile sesli olarak okuması sayesinde, hemen listemize girdi. Türkçeden, toplam 6 diler çeviri yapıyor. Sistem beta olmasına rağmen kararlı ve hızlı çalışıyor. Türkçeden metin çevirisi yaptığı diller, İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Portekizce ve Rusça.

Çeviri yapmak için yukarıda bulunan linklerden birisini tıklayın ve metninizi yazınız. Açılan sayfadan çeviri dilini seçiniz ve çevir butonuna tıklayın. Saniyeler içinde yabancı dil çevirinizi yapın.


www.hemencevir.com Türkceden ingilizceye ceviri

2 yorum:

Adsız dedi ki...
1 Ekim 2009 10:51

yha bence çok salaqca bi site yha valla pooff adımda eliçelena zaten ingilizim ama yani fransada doğmama rağmen ingilizce 00 oof

Adsız dedi ki...
4 Kasım 2009 11:05

ne boq war lan burda götten site siéééééé

Back to Home Back to Top