Gecenin Kanatları Filmi İzle Gecenin Kanatları Full İzle

"Beyaz Melek” ve ”Güneşi Gördüm” adlı filmleriyle sinemaseverlerin beğenisini toplayan Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi ”Gecenin Kanatları”nın hazırlıklarına başladı.

Alınan bilgiye göre, başrollerini Erkan Petekkaya ve Murat Ünalmış’ın paylaşacağı filmin kast ve hazırlık çalışmaları devam ediyor.

”Beyaz Melek” ve ”Güneşi Gördüm” adlı filmleri ile gişede toplamda 6 milyona yakın bir seyirci kitlesine ulaşan Kırmızıgül, yeni filminde aşk temasını seçti.

Filmin, 11 Aralık 2009′da vizyona girmesi bekleniyor...

Gecenin Kanatları,Gecenin Kanatları filmi,Gecenin Kanatları izle,Gecenin Kanatları seyret,Gecenin Kanatları online izle,Gecenin Kanatları full izle,Mahsun Kırmızıgül Gecenin Kanatları izle

Düet Kutsi & Niran Ünsal Doğum Günü Klip İzle




meta taqs:düet parçalar, klip izle, kutsi niran ünsal albümleri, kutsi niran ünsal klipleri izle, kutsi ve niran ünsal doğum günü klip izle, kutsi ve niran ünsal düet, müzik dinle

1 kg vücut yağı eritmek için 125 km koşmak gerekiyor

• Vücut yağları kolay kolay eritilemiyor. Bu tecrübe ile sabit! Bu rakamlar moralinizi bozmasın ancak yemek yiyeceğiniz zaman aşırıya kaçmanızı engelleyebilir!

• Bizler üç-beş hareket yaparak, biraz da boğazımızdan kıstığımız zaman zayıflayacağımızı sanıyoruz. Ancak diyet zamanı geldiği vakit hiç de öyle olmadığını birebir yaşamaktayız.

Uzmanlar da zayıflama işini rakamlara dökerek, gerçeği görmemize yardımcı oluyor. Biraz sonra okuyacağınız rakamlar sizi şaşırtabilir.

Belki bunları daha önce duymuşsunuzdur. Olsun. Duymayanlar duysun, unutanlar hatırlasın... Kilo vermek gerçekten zor, ama bu sizi kilo vermekten vazgeçirmesin. Diliyoruz ki fazla yemek yemekten yılarsınız da, önümüzdeki yaz mevsimine dilediğiniz kiloya inerek girersiniz.

• Gelelim o sihirli rakamlara; en başta söyledinildiği gibi, 1 kilogram vücut yağını eritebilmek için 43 saat voleybol oynamak, 13.4 saat ip atlamak veya 125 kilometre koşmamız gerekiyor.

Tabii uzmanlar bunu bu hareketleri yapan da hastanelik olun diye söylemiyorlar . Beslenmenize dikkat ederek, doğru ve düzenli egzersizler ile fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz.

• Ortalama bir kişinin 1 kilogram vücut yağını eritebilmek için 20,5 saat tenis, 16.1 saat basketbol oynaması, 5,1 saat güreş yapması ve 17,2 saat yüzmesi gerekiyor. Hadi biraz sabır, biraz gayret!


meta taqs:1 kg vücut yağı eritmek için 125 km koşmak gerekiyor

Suna Dumankaya Cilt Bakımı ve Güzellik Sırları

Türkiye'nin bitkisel ürünler ile cilt bakımı yapan ilk Bitki Bilimi ve Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya ‘nın, herkesin evinin bir köşesinde mutlaka bulunan malzemelerle, hem kolay, hem de bütçeyi sarsmayacağı için herkesin yapabileceği güzellik,sağlık, saç bakımı ve cilt bakımı ile ilgili önerilerini siz de deneyin :

meta taqs:cilt-bakimi, cilt-kirisikliklari, kirisikliklar, Kırışıklıklar, sac-bakimi, saglik, Saç bakımı, selulit, Selülit, Siyah noktalar, siyah-noktalar, Suna Dumankaya, suna-dumankaya

Kazım Koyuncu Gelevera Deresi Klip İzle




meta taqs:gelevera deresi türkü, Kazım Koyuncu, kazım koyuncu albümleri, kazım koyuncu dinle, kazım koyuncu gelevera deresi dinle, kazım koyuncu klipleri izle, klip izle, müzik dinle

Melekler Korusun 25. Bölüm İzle Melekler Korusun 25. Bölümü İzle

bu bölüm süperdi...mualla nişanlanıor..fevzi evi basıyor..sonra fevzi kalbine mualleyi çizmiştir..mualla yüzüğü kaybettim diyor annesine ve yüzüğü ipeğe verip okula denize fırlatmasını istiyor..ipek erkanla o eski hocayı öpüşürken görür...bu arada ipek için büyük gün gelir..çünkü romeo ve jüliet günü gelmiştir..o gün kötü bişi olur..çünkü aslının bacağı kırılır..bu kötü bir haberdir ama ipek için iyi bir haberdir..çünkü jüliet rolü ipeğe veriilir..ipek rolü başarılyla oynar..barış ipeğe sana aşığım der..ipek oyunda bende sana aşığım der ve herkes şaşırır..çünkü öyle bir söz yoktur oyunda..sonra ipek oyundaki sözlerini söylecekken barışla dudaktan öpüşürler...ve kehribar nine bağırı.ve 25. bölüm böyle biter..

Meta Taqs : Melekler Korusun 25. Bölüm,Melekler Korusun 25. Bölüm İzle,Melekler Korusun 25. Bölüm seyret,Melekler Korusun 25. Bölümü izle,Melekler Korusun 25. Bölümün özeti,Melekler Korusun 25. Bölüm özeti,Melekler Korusun 25. Bölüm online izle,Melekler Korusun 25. Bölüm online seyret

Sıla Vur Kadehi Ustam Dinle 2009 Klip İzle



meta taqs:sıla albümleri dinle, sila dinle, sıla son albüm, sıla vur kadehi ustam dinle, vur kadehi ustam, vur kadehi ustam sıla 2009

Ramiz Gir Havaya 2009 Klip İzle




meta taqs:albüm dinle, gir havaya, müzik dinle, ramiz dinle, ramiz gir havaya dinle, ramiz gir havaya klip, ramiz klipleri, ramiz ve 50 cent, ramiz yeni klip

Fatih Ürek Hala Hala 2009 Klip İzle





meta taqs:albüm dinle, fatih ürek albümleri, fatih ürek dinle, fatih ürek hala hala 2009, fatih ürek hala hala klip, fatih ürek klip izle, fatih ürek klipleri, fatih ürek son albüm klip, klip izle, müzik dinle, son klipler izle

Zeybek - Yandık Dinle Zeybek -Dinle






meta taqs:Zeybek - Yandık Klibi, Zeybek Yeni Klibi Yandık, Zeybek Son Klibi, Zeybek Klipleri, Yandık 2009, Video, Zeybek - Yandık Klibi, Zeybek Yeni Klibi Yandık, Zeybek Son Klibi, Zeybek Klipleri, Yandık 2009 Video

Enbe Orkestrası - Altan Çetin - Martılar Klibini Dinle



meta taqs:Enbe Orkestrası - Altan Çetin - Martılar Klibi, Video, Enbe Orkestrası - Altan Çetin - Martılar Klibi Video

Çağan Irmak’dan Yeni Bir Film: Karanlıktakiler




Kadın erkek ilişkilerinin metropol cenahında nasıl yaşandığı anlattığı romantik Issız Adam filmi ile bu sezon yaklaşık 3 milyon’a yakın seyirciyi sinemalara çeken yönetmen Çağan Irmak, yeni filmi Karanlıktakiler’in çekimlerini tamamladı. Erdem Akakçe, Meral Çetinkaya, Derya Alabora, Rıza Akın, Durul Bazan’ın rol aldığı film 2 Ekimde Sinemalarda.


‘Cehennem bazen bir evin içine gizlenmiştir’ cümlesinin afişte yer aldığı Karanlıktakiler filminde, 30′lu yaşlarında psikolojik sorunları olan annesi Gülseren (Meral Çetinkaya) ile birlikte yaşamak zorunda kalan ve bir kadına aşık olan Egemen’in (Erdem Akakçe) yaşadıklarını izleyeceğiz. Egemen’in ona takıntılı derecede bağlı olan annesi Gülseren ile aşık olduğu Umay (Derya Alabora) arasındaki kalışı onu bir hesaplaşmanın içine çekecektir.


Çağan Irmak’ın, Mustafa Hakkında Herşey, Babam ve Oğlum ile Issız Adam filmlerinde hep yan hikâye olarak anlattığı anne oğul ilişkisinin bu sefer Karanlıktakiler filminde ana hikâyeye terfi ettiği söylenebilir. Çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilen filmin en büyük sürprizinin Gülseren rolündeki Meral Çetinkaya olacağını tahmin etmek de zor değil. Irmak’ın altıncı filmi olan Karanlıktakiler, 2 Ekim’de seyirciyle buluşacak.





meta taqs:Çağan Irmak Karanlıktakiler, Karanlıktakiler Filmi Fragmanı, Güncel, Çağan Irmak Karanlıktakiler, Karanlıktakiler Filmi Fragmanı İzle

Pit10 - Beni Buradan Çıkarın Dinle



meta taqs:Pit10 - Beni Buradan Çıkarın Klibi, Pit 10 Yeni Klibi Beni Buradan Çıkarın, Pit10 Son Klibi, Pit10 Klipleri, 2009, Video, Pit10 - Beni Buradan Çıkarın Klibi, Pit 10 Yeni Klibi Beni Buradan Çıkarın, Pit10 Son Klibi, Pit10 Klipleri, 2009 Video

Mahsun Kırmızıgül Yeni Filmi Gecenin Kanatları

”Beyaz Melek” ve ”Güneşi Gördüm” adlı filmleriyle sinemaseverlerin beğenisini toplayan Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi ”Gecenin Kanatları”nın hazırlıklarına başladı.

Alınan bilgiye göre, başrollerini Erkan Petekkaya ve Murat Ünalmış’ın paylaşacağı filmin kast ve hazırlık çalışmaları devam ediyor.

”Beyaz Melek” ve ”Güneşi Gördüm” adlı filmleri ile gişede toplamda 6 milyona yakın bir seyirci kitlesine ulaşan Kırmızıgül, yeni filminde aşk temasını seçti.

Filmin, 11 Aralık 2009′da vizyona girmesi bekleniyor


meta taqs:Mahsun Kırmızıgül Yeni Filmi Gecenin Kanatları, Gecenin Kanatları Filmi, Gecenin Kanatları Fragmanı, Güncel, Mahsun Kırmızıgül Yeni Filmi Gecenin Kanatları, Gecenin Kanatları Filmi, Gecenin Kanatları Fragmanı İzle

Windows 7 Türkiye Fiyatları Açıklandı

Global açıklamanın ardından Microsoft Türkiye de Windows 7′nin Türkiye satış fiyatlarını belirledi.

22 Ekim itibariyle satışa sunulacak olan Windows 7′de farklı fiyat ve seçenekler bulunuyor. 26 haziran’dan itibaren Windows yüklü bilgisayar satın alan kullanıcılar Windows 7 sürümüne ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

İşte Microsoft Türkiye’nin açıklaması ve Windows 7′nin Türkiye’deki satış fiyatları:

Windows 7 Sürümleri Türkiye Fiyatları (kutu ürünler için)
Windows 7 Türkiye’de (kutu ürün olarak) Home Basic, Home Premium, Professional ve Ultimate sürümleriyle tüketicilerle buluşacak. Türkiye için açıklanan son kullanıcı liste fiyatlarına (vergiler hariç) göre bu sürümler aşağıdaki gibidir.

Microsoft Global tarafından açıklanan listede Windows 7’nin farklı sürümlerinin yurtdışındaki, özellikle de ABD’deki satış fiyatlarını içermektedir. Bu fiyatlar aşağıda görülebilir.

Türkiye’de sadece full versiyonu satışa sunulacak olan Windows 7 sürümleri, ABD full versiyon satış fiyatlarından daha uygun fiyatlarla kullanıcıların hizmetine sunulacaktır.

Windows 7 OEM Güncelleme Garantisi Programı
26 Haziran 2009’dan itibaren “Windows 7 OEM Upgrade Garantisi” programı başlatılmıştır. Buna göre uygun Windows sürümlerini yüklü olarak yeni bilgisayar alan tüketiciler Windows 7’ye ücretsiz* yazılım güncelleme hakkına sahip olacaklardır.

* Microsoft tarafından ücretsiz olarak sağlanmış olan Windows 7 Medya’sı, COA ve ürün anahtarının tüketiciye ulaştırılması için PC Üreticisi tarafından ilave ücretler talep edilebilir.
Bu imkandan sadece aşağıda listelenmiş Windows sürümleri faydalanabilmektedir:
•Windows Vista Home Premium
•Windows Vista Business
•Windows Vista Ultimate

Aşağıda listelenmiş Windows sürümleri ise OEM Güncelleme programı ile GÜNCELLENEMEMEKTE ancak Windows 7 Full Sürüm kutu ürünü ile Windows 7’ye yükseltilebilmektedir:
•Windows Vista Home Basic
•Windows Vista Starter
•Tüm Windows XP Sürümleri

Konuyu bilgi ve dikkatinize sunarız.
Microsoft Türkiye




meta taqs:Windows 7 Türkiye Fiyatları Açıklandı, Teknoloji, Windows 7 Türkiye Fiyatları Açıklandı Teknoloji

İlle De Roman Olsun 1. Bölüm İzle

















meta taqs:İlle De Roman Olsun 1. Bölüm izle, İlle De Roman Olsun Yeni Bölüm izle, İlle De Roman Olsun Son Bölüm izle, İlle De Roman Olsun ilk Bölüm izle, İlle De Roman Olsun 28 haziran izle, İlle De Roman Olsun 28.06.2009 izle, Dizi, İlle De Roman Olsun 1. Bölüm izle, İlle De Roman Olsun Yeni Bölüm izle, İlle De Roman Olsun Son Bölüm izle, İlle De Roman Olsun ilk Bölüm izle, İlle De Roman Olsun 28 haziran izle, İlle De Roman Olsun 28.06.2009 izle Dizi

Mavi Şeker 30 Haziran İzle 2009

meta taqs: mavi şeker, mavi şeker programıın izle, mavi şeker seyret, online mavi şeker izle 30 haziran, kanal d izle, mavi şeker 30.06.2009 izle, mavi şeker ece erken izle, mavi şeker cuma programını izle, ece erken seyret, 30 haziran izle, konuklarını seyret, full izle, cuma

Mavi Şeker 29 Haziran 2009

meta taqs: mavi şeker, mavi şeker programıın izle, mavi şeker seyret, online mavi şeker izle 29 haziran, kanal d izle, mavi şeker 29.06.2009 izle, mavi şeker ece erken izle, mavi şeker cuma programını izle, ece erken seyret, 29 haziran izle, konuklarını seyret, full izle, cuma

Michael Jackson - Thriller Klibini izle, Şarkısını Dinle




meta taqs:Michael Jackson - Thriller Klibini izle, Şarkısını Dinle,Michael Jackson Dinle,Thriller Klibini Dinle

Michael Jackson - Thriller Klibini izle, Şarkısını Dinle




Michael Jackson - Thriller Klibini izle, Şarkısını Dinle,Michael Jackson Dinle

Mavi Şeker 26 Haziran 2009

Mavi Şeker Programını 26 Haziran Seyret

meta taqs: mavi şeker, mavi şeker programıın izle, mavi şeker seyret, online mavi şeker izle 26 haziran, kanal d izle, mavi şeker 26.06.2009 izle, mavi şeker ece erken izle, mavi şeker cuma programını izle, ece erken seyret, 26 haziran izle, konuklarını seyret, full izle, cuma

On Numara Çekilişi Şonuçları 29 Haziran

On(10) numara 29 haziran çekilişi sonuçları sitemizde yer alacaktır.


meta taqs:29 haziran on numara, 29 haziran on numara çekilişi sonuçları, 29 haziran on numarada hangi numaralar çıktı, 29.06.2009 on numara sonuçları, on numara sonuçları 29 haziran, on numara sonuçları 29.06.2009, on numarada en çok çıkan numaralar, Şans oyunları

Biri Bana Gelsin Sibel Can İzle 1 Temmuz

Biri Bana Gelsine bu hafta Sibel Can konuk oluyor. Sibel Can’ın söylediği şarkılar ve detayları sitemizde yer alacaktır

meta taqs:01.07.2009 biri ban gelsin online ful izle, 01.07.2009 biri bana gelsin izle, 01.07.2009 magazin haberleri, 1 temmuz biri bana gelsin ferhat göçer sibel can, 1 temmuz biri bana gelsin ful izle, 1 temmuz biri bana gelsin izle, 1 temmuz biri bana gelsin sibel can izle, 1 temuz bir bana gelsin online izle, 30 haziran magazin haberleri, biri bana gelsi rafet el roman şarkıları dinle, biri bana gelsin, biri bana gelsin izle 1 temmuz, biri bana gelsin sibel can ful izle, ferhat göçer sibel can düetini izle, ferhat göçer sibel can düetini izle 1 temmuz, Sibel Can, sibel can izle 1 temmuz

Belkıs Akkale 2009 Nağmeger Albüm Dinle

1. Kaldır Mikabını
2. Bağlandı Yollarım
3. Geldim Şu Alemi
4. Zalim Felek
5. Karagözlüm Aybalam
6. Le Hanım
7. Kayalar Gölgelendi
8. Ayağına Giymiş Kara Yemeni
9. Mektep Uşağı
10. Nare
11. Arpa Çayı

meta taqs:2009 belkıs akkale albümünü indir, belkıs akkale, belkıs akkale 2009 albüm listesi, belkıs akkale 2009 albümü nağmeger dinle, belkıs akkale 2009 şarkıları türküleri, belkıs akkale bağlandı yollarım sözleri, belkıs akkale geldim şu alemi sözleri, belkıs akkale karagözlüm aybalam, belkıs akkale nağmeger, belkıs akkale zalim felek sözleri, nağmeger türküsü belkıs akkale, nağmeger türküsü sözleri, nağmeger türküsünü dinle, zalim felek dinle, zalim felek türküsü

Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali İzle Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali 28 Haziran İzle

Çok Güzel Hareketler Bunlarda yine bir sezon finaline daha geldik.Oyuncular yine karnelerini aldırlar.En çok oyun oynayan yanlış hatırlamıyorsam Oğuzhan Koç ile Ersin Korkut du.En çok skeç yazanlar ise İbrahim ile Eser.

Çok Güzel Hareketler Bunların sezon finalinde sürpriz konuklarda vardı.Bunlardan biri Yılmaz Erdoğanla yıllarca beraber çalışan Demet Akbağ ve Kanal D Ana Haber Bülteni Sunucusu Mehmet Ali Birand geldi.

Yazın artık bol bol izlersiniz Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın bölümlerini.Şimdi lafı fazla uzatmayalım dün akşam çok güzel hareketler bunları kaçıranlar ve ya tekrar izlemek isteyenler için işte.

Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali 28 Haziran İzle

Meta Taqs : Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali ,Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali izle,Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali seyret,Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali online izle,Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali bedava izle,Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali ni izle,Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali 28 hasziran,Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali 28 haziran izle,Çok Güzel Hareketler Bunlar Sezon Finali 28 haziran seyret

Hülya Avşar Sonsuza Dek Dinle 2009 Albümü

hulya-avsar 2009

Müzik hayatına uzun bir ara veren Hülya Avşar yeni albümü “Sonsuza Dek”le hayranlarına merhaba demeye hazırlanıyor.Son zamanlarda yaşamında birçok olumsuz badireyi atlatan Avşar albümünü Metin Özülküyle birlikte hazırladı. Albüm Ağustos ayının ilk haftasında müzik marketlerindeki yerini alsacak..

İşte Sonsuza dek şarkısının sözleri;

Sonsuza dek sen benimsin
Ben de senin
Sen geçmişim geleceğim güvendiğim
Saygı, sevgi hayatımızın gerçeği
Ayırmasın, tanrı bizi

meta taqs : Hülya Avşar Sonsuza Dek,Hülya Avşar Sonsuza Dek albümü ,Hülya Avşar Sonsuza Dek albümü dinle,Hülya Avşar Sonsuza Dek albüm dinle,Hülya Avşar Sonsuza Dek 2009 albümü dinle

İbrahim Tatlıses Kim Çeker Seni Dinle





meta taqs:ibrahim tatlıses kim çeker seni şarkısını dinle, ibo kim çeker seni, ibo kim çeker seni dinle, ibo kim çeker seni şarkıını dinle, ibrahim tatlıses, ibrahim tatlıses dinle kim çeker seni, ibrahim tatlıses kim çeker seni dinle, kim çeker seni dinle ibo, kim çeker seni şarkısı dinle ibrahim tatlıses

Arka Sıradakiler 78. Bölüm İzle 28 Haziran

meta taqs:28 haziran arka sıradakiler izle, 28 haziran arka sıradakiler online izle, 28.06.2009 arka sıradakiler izle, 78. bölüm arka sıradakileri izle, arka sıradakiler, arka sıradakiler 28 haziran izle, arka sıradakiler 78. bölüm online izle, arka sıradakiler en son bölümü ful izle, arka sıradakiler sezon finalini izle

Arka Sıradakiler Sezon Finali İzle Arka Sıradakiler Sezon Finali İzlemek

Arka Sıradakiler Sezon Finali,Arka Sıradakiler Sezon Finali izle,Arka Sıradakiler Sezon Finali seyret,Arka Sıradakiler Sezon Finali online izle,Arka Sıradakiler Sezon Finali bedava izle,Arka Sıradakiler Sezon Finalini izle,Arka Sıradakiler Sezon Finali izleme

ARKA SIRADAKILER SEZON FİNALİNDE

BEKLENMEYEN SON

Sibel ablası Emel ile Cevher’in teknesinde tatilini geçirirken İbo üzgündür. Arka sıradakiler okulda verecekleri yılsonu partisi için hazırlıklara başlar. İbo partiye gelmemekte kararlıdır. Gamze ve Oktay, İbo’yu partiye gelmeye ikna edecek bir yol bulurken Zehra da eğlenceyi kaçırmak istemez. Derman, Saffet ve tayfasından habersiz gizli görüşmeler yapar. Diğer yandan Aliye’yi ailesine ulaştıracağını söylerek Saffet ve tayfasını oyalar. Derman sonunda Aliye’yi kaçırıp kayıplara karışır… Kerem ve tayfası Buket’i aramaya devam ederken Buket, Kerem’in karşısına çıkar. Kerem Buket’in hayatını kaybetmesine sebep olacağı kazadan habersizdir… Barış ve Can, hastanede sözleştikleri gibi harekete geçerler. Barış nihayet hastaneden kaçmayı başarır ve büyük intikam planını gerçekleştirmek üzere Büyük Zafer Lisesi’nin yolunu tutar…

Atilla Taş Çikolata Albümü Dinle Atilla Taş 2009 Albümü Dinle



1 Çikolata
2 Dağlar
3 O Eskidendi
4 Deli
5 Hamsi
6 Pişman
7 Yarim
8 Hoş Geldin Hayatıma
9 Kınalı Kuzum
10 Türkiyem
11 Pişman
açılıyor, lütfen bekleyin...







etiketler: Atilla Taş Çikolata Albümü,Atilla Taş Çikolata Albümü dinle,Atilla Taş Çikolata Albüm dinle,Atilla Taş Çikolata Albümünü dinle,Atilla Taş Çikolata Albümü online dinle,Atilla Taş Çikolata 2009 albüm dinle,Atilla Taş Çikolata 2009 albümü dinle

27 Haziran 2009 Kpss Soruları

27 haziran 2009 kpss ye sadece lisans düzeyinde A grubu ve Öğretmenlik kadrolarına atanmak isteyen adaylar girecek. Yarın sabah saat 09.30 da yapılacak sınavda Genel kültür ve Genel yetenek soruları yer alacak, yarın öğleden sonraki yani 14.30 daki sınavda ise öğretmen adaylarının gireceği Eğitim bilimleri testi yer alacak. Sorular ve cevaplar birazdan sitemizde yer alacaktır.


meta taqs:2009 kpss eğitim bilimleri soruları, 2009 kpss genel kültür soruları, 2009 kpss genel yetenek soruları, 27 haziran kpss soruları, 27 haziran kpss yanlış soru varmı, eğitim bilimleri sınavı soruları cevapları, eğitim bilimleri testi cevapları, eğitim bilimleri testi soruları, kpss 2009 da çıkan sorular, kpss soruları 27 haziran 2009, ösym.com, ösym.gov.tr, Sınavlar

Kpss Sınavında Çıkan Yanlış Sorular

2009 Kpss sınavında çıkan sorular ve yanlış sorular sitemizde yer alacaktır. Sınava giren öğrenciler sınavda şu soru yanlış, bu sou doğru diyenlerdenseniz yorumlarınızı sitemize ekleyebirsiniz.


meta taqs:2009 kpss çıkan yanlış sorular, 2009 kpss sonuçları ne zaman belli oluyor, 2009 kpss yanlış soru yorumları, 2009 kpss yanlışları, kpss, kpss hagi sorular yanlış, kpss sınavının yanlış soruları, kpss sonuçları ne zaman açıklanıyor, kpss yanlış soru, kpss yanlış soru yorumları, Sınavlar, yanlış soru yorum ları 2009 kpss

Fear Factor Extreme 1. Bölüm İzle 26 Haziran İzle

Fear Factor Extreme 26 haziranda ekranlara geliyor. Yarışmanın özeti sitemizde yer alacaktır.

meta taqs:Fear Factor Extreme, Fear Factor Extreme 26 Haziran 2009, Fear Factor Extreme 26 Haziran 2009 izle, Fear Factor Extreme izle, Fear Factor Extreme seyret Fear Factor Extreme 26 Haziran 2009 izle online izle Fear Factor Extreme 26 Haziran 2009 izle indirmeden seyert Fear Factor Extreme 26 Haziran 2009 izle

İbrahim Tatlıses Şemmame Dinle



meta taqs:ibrahim tatlıses, ibo şemmame dinle, ibodan şemmame dinle, ibonun şemmame şarkısını dinle, ibrahim tatlıses şemmame dinle, ibrahim tatlıses şemmame ful dinle, ibrahim tatlıses şemmame şarkısını dinle, şemmame dinle ibo, şemmame dinle ibrahim tatlıses

Sayısal Loto Sonuçları 27 Haziran 2009

meta taqs:27 haziran şans oyunları sonuçları, 27 haziran şans topu sonuçları, 27 haziran sayısal loto, 27 haziran sayısal lotoda çıkan numaralar, 27.06.2009 sayısal loto sonuçları, Şans oyunları, sayısal loto 27 haziran, sayısal loto çekilişi sonuçları, sayısal loto çekilişi sonuçları 27 haziran, sayısal loto çekilişi sonuçları 27 haziran 2009

Son Durak 4 Fragman İzle - Son Durak 4 Fragman izleme





son durak serisinin 4. filmi son durak 4, ağustos'ta vizyona girmesi bekleniyor.

Filmin Özeti ;

Ölüm en iyi planını sona sakladı!!arkadaşlarıyla bir araba yarışına giden bir genç aniden bir kaza olacağını görür ve arkadaşlarını oradan çıkarır.Ancak birer birer korkunç kazalara kurban gideceklerinden haberleri yok.






meta taqs:son durak,son durak 4,son durak 4 fragman,son durak 4 fragman izle,son durak 4 fragmanı,son durak 4 fragmanı izle,son durak 4 fragman izleme

Papatyam Sezon Finali İzle - Papatyam Sezon Finali İzleme

Papatyam 24. Bölüm - Sezon Finali - 30 Haziran Salı

Vedat’ın aşık olduğu Zeyno’nun babası ikisinin aynı evde yaşadığını öğrenmiştir. Babası kızının yabancı biriyle aynı evde kalmasına çok sinirlenince Necati onların evli olduğu yalanını söyler.. Fakat bu yalan başlarına daha büyük bir iş açar. Çünkü Zeyno’nun babası boğaz kenarında düğün istemektedir. Bu masrafı kaldıramayacak olan Necati bu sefer düğünden kaçmak için cenazeleri olduğu yalanını söyler. Fakat adam bu kez de baş sağlığı dilemek için eve gelir. Necati ve ailesi adamı evde bir cenaze olduğuna inandırmak için oyuna başlarlar. Lütfü’nün ölü numarası yaptığı bu oyun bozulursa Vedat Zeyno’yu kaybedecektir.Taylan ise Necati’nin meşhur sandığını merak etmeye başlamıştır. Taylan sandık konusunda Feride kadar kibar olmayacaktır.

Meta TaqS : Papatyam Sezon Finali,Papatyam Sezon Finali izle,Papatyam Sezon Finali seyret,Papatyam Sezon Finali özeti,Papatyam Sezon Finali izleme,Papatyam Sezon Finali full izle,Papatyam Sezon Finalini izle,Papatyam Sezon Finalini seyret

Sanalika.com Sanalika oyunu

Sanalika tüm zamanların trend internet oyunlarından diyebilirim. Gazogen’e benzeyen bu oyun oldukça eğlenceli bir site olmuş arkadaşlarınızla oyun oynayabilir

yeni arkadaşlıklar kurabileceğiniz bu site şuanda ücretsiz ilerleyen günlerde Vip satışları yapılacakmış eğer internet başında sürekli oyun sohbet ve yeni arkadaşlıklar kurmak isterseniz hemen acele edin. Sanalika fan sitesinden sanalika ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.


meta taqs:sanalika hile yapma, sanalika hileleri, sanalika nedir, sanalika oyunu, sanalika vip nasıl alınır, sanalika vip satın alma, sanalika vip satışları, www.sanalika.com

2010 askerlik celp dönemleri yerleri öğrenme

2010 Celp Dönemleri Aşağıdaki gibidir.

ASAL tarafından açıklanan 2010 Celp Dönemleri

- ADANA

ŞUBAT 2010 : ALADAĞ (Yüreğir), CEYHAN, FEKE, KARAİSALI, POZANTI (Yüreğir), YÜREĞİR, YUMURTALIK (Ceyhan), SARIÇAM (Yüreğir)
MAYIS 2009 : ÇUKUROVA (Seyhan), İMAMOĞLU (Kozan), KOZAN, SEYHAN
AĞUSTOS 2009 : SAİMBEYLİ, TUFANBEYLİ (Saimbeyli)
KASIM 2009 : KARATAŞ

- ADIYAMAN

ŞUBAT 2009 : BESNİ, ÇELİKHAN, TUT (Besni)
MAYIS 2009 : KAHTA, SİNCİK (Kahta)
AĞUSTOS 2009 : ADIYAMAN, SAMSAT (Adıyaman)
KASIM 2009 : GERGER, GÖLBAŞI

- AFYONKARAHİSAR

ŞUBAT 2009 : BOLVADİN, DİNAR, HOCALAR (Sandıklı), KIZILÖREN (Sandıklı), SANDIKLI
MAYIS 2009 : BAŞMAKÇI (Dazkırı), DAZKIRI, EMİRDAĞ, EVCİLER (Dazkırı)
AĞUSTOS 2009 : ÇAY, SULTANDAĞI (Çay)
KASIM 2009 : AFYONKARAHİSAR, BAYAT (Afyonkarahisar), ÇOBANLAR (Afyonkarahisar), İHSANİYE (Afyonkarahisar), İSCEHİSAR (Afyonkarahisar), SİNANPAŞA, ŞUHUT (Afyonkarahisar)

- AĞRI

ŞUBAT 2009 : DOĞUBEYAZIT, ELEŞKİRT
MAYIS 2009 : PATNOS, TUTAK
AĞUSTOS 2009 : AĞRI, DİYADİN (Ağrı), HAMUR (Ağrı), TAŞLIÇAY (Ağrı)

- AKSARAY

ŞUBAT 2009 : SARIYAHŞİ
MAYIS 2009 : AĞAÇÖREN (Ortaköy), ORTAKÖY
AĞUSTOS 2009 : AKSARAY, GÜLAĞAÇ (Aksaray), GÜZELYURT (Aksaray)
KASIM 2009 : ESKİL

- AMASYA

ŞUBAT 2009 : AMASYA, GÖYNÜCEK (Amasya)
MAYIS 2009 : TAŞOVA
AĞUSTOS 2009 : HAMAMÖZÜ (Merzifon), GÜMÜŞHACIKÖY (Merzifon), MERZİFON
KASIM 2009 : SULUOVA

- ANKARA

ŞUBAT 2009 : ALTINDAĞ, AYAŞ, ELMADAĞ (Mamak), EVREN (Şereflikoçhisar), GÜDÜL (Ayaş), HAYMANA
MAMAK, ŞEREFLİKOÇHİSAR
MAYIS 2009 : BEYPAZARI, ÇANKAYA, KALECİK, POLATLI
AĞUSTOS 2009 : AKYURT (Çubuk), ÇAMLIDERE (Kızılcahamam), ÇUBUK, ETİMESGUT (Yenimahalle), GÖLBAŞI (Sincan), KIZILCAHAMAM, SİNCAN, YENİMAHALLE
KASIM 2009 : BALA, KAZAN (Keçiören), KEÇİÖREN, NALLIHAN, PURSAKLAR (Keçiören)

- ANTALYA

ŞUBAT 2009 : ELMALI, GAZİPAŞA, KALE (Kaş), KAŞ
MAYIS 2009 : AKSU (Muratpaşa), ALANYA, DÖŞEMEALTI (Muratpaşa), KEMER (Muratpaşa), KEPEZ (Muratpaşa), KONYAALTI (Muratpaşa), MURATPAŞA
AĞUSTOS 2009 : AKSEKİ, FİNİKE, İBRADİ (Akseki), KUMLUCA (Finike)
KASIM 2009 : GÜNDOĞMUŞ (Manavgat), KORKUTELİ, MANAVGAT, SERİK

- ARDAHAN

MAYIS 2009 : POSOF
AĞUSTOS 2009 : ARDAHAN, ÇILDIR (Ardahan), DAMAL (Ardahan), GÖLE, HANAK (Ardahan)

- ARTVİN

ŞUBAT 2009 : ARHAVİ, HOPA (Arhavi)
MAYIS 2009 : BORÇKA, MURGUL (Borçka)
AĞUSTOS 2009 : ARDANUÇ (Artvin), ARTVİN, YUSUFELİ
KASIM 2009 : ŞAVŞAT

- AYDIN

ŞUBAT 2009 : BOZDOĞAN, ÇİNE, KARACASU, KARPUZLU (Çine), KUŞADASI
MAYIS 2009 : AYDIN, GERMENCİK (Aydın), İNCİRLİOVA (Aydın), KOÇARLI (Aydın), KÖŞK (Aydın), SULTANHİSAR (Aydın)
AĞUSTOS 2009 : BUHARKENT (Nazilli), KUYUCAK (Nazilli), NAZİLLİ, YENİPAZAR (Nazilli)
KASIM 2009 : SÖKE, DİDİM (Söke)

- BALIKESİR

ŞUBAT 2009 : AYVALIK, BURHANİYE, DURSUNBEY, EDREMİT, GÖMEÇ (Burhaniye), GÖNEN, HAVRAN (Edremit), MANYAS (Gönen), SINDIRGI, SUSURLUK
MAYIS 2009 : BALYA (İvrindi), BİGADİÇ (İvrindi) , İVRİNDİ (Balıkesir Merkezde), SAVAŞTEPE (İvrindi)
AĞUSTOS 2009 : BANDIRMA, ERDEK (Bandırma), KEPSUT, MARMARA (Bandırma)
KASIM 2009 : BALIKESİR

- BARTIN

AĞUSTOS 2009 : AMASRA (Bartın), BARTIN, KURUCAŞİLE (Bartın), ULUS (Bartın)

- BATMAN

ŞUBAT 2009 : BEŞİRİ, SASON
MAYIS 2009 : BATMAN
AĞUSTOS 2009 : KOZLUK
KASIM 2009 : GERCÜŞ, HASANKEYF (Gercüş)

- BAYBURT

MAYIS 2009 : AYDINTEPE (Bayburt), BAYBURT, DEMİRÖZÜ (Bayburt)

- BİLECİK

ŞUBAT 2009 : BOZÜYÜK, PAZARYERİ (Bozüyük)
AĞUSTOS 2009 : İNHİSAR (Söğüt), SÖĞÜT
KASIM 2009 : BİLECİK, GÖLPAZARI (Bilecik), OSMANELİ (Bilecik), YENİPAZAR (Bilecik)

- BİNGÖL

ŞUBAT 2009 : BİNGÖL
MAYIS 2009 : KARLIOVA, SOLHAN, YEDİSU (Karlıova)
AĞUSTOS 2009 : ADAKLI (Kiğı), KİĞI, YAYLADERE (Kiğı)
KASIM 2009 : GENÇ

- BİTLİS

ŞUBAT 2009 : ADİLCEVAZ, TATVAN
MAYIS 2009 : BİTLİS, GÜROYMAK (Bitlis)
AĞUSTOS 2009 : HİZAN, MUTKİ
KASIM 2009 : AHLAT

- BOLU

ŞUBAT 2009 : BOLU, KIBRISCIK (Bolu), MENGEN (Bolu), SEBEN (Bolu)
MAYIS 2009 : MUDURNU
AĞUSTOS 2009 : DÖRTDİVAN (Gerede), GEREDE, YENİÇAĞA (Gerede)
KASIM 2009 : GÖYNÜK

- BURDUR

ŞUBAT 2009 : AĞLASUN (Bucak), BUCAK, ÇELTİKÇİ (Bucak)
MAYIS 2009 : ALTINYAYLA (Gölhisar), ÇAVDIR (Gölhisar), GÖLHİSAR
AĞUSTOS 2009 : BURDUR, KEMER (Burdur)
KASIM 2009 : KARAMANLI (Tefenni), TEFENNİ, YEŞİLOVA

- BURSA

ŞUBAT 2009 : GÜRSU (Yıldırım), İNEGÖL, KESTEL (Yıldırım), MUSTAFAKEMALPAŞA, ORHANGAZİ, YILDIRIM
MAYIS 2009 : BÜYÜKORHAN (Orhaneli), HARMANCIK (Orhaneli), KARACABEY, ORHANELİ, OSMANGAZİ
AĞUSTOS 2009 : İZNİK, NİLÜFER, YENİŞEHİR
KASIM 2009 : GEMLİK, KELES, MUDANYA

- ÇANAKKALE

ŞUBAT 2009 : BİGA, ÇAN, YENİCE (Çan)
MAYIS 2009 : AYVACIK (Ezine), BAYRAMİÇ (Ezine), BOZCAADA (Ezine), EZİNE
AĞUSTOS 2009 : ÇANAKKALE, ECEABAT (Çanakkale), GÖKÇEADA (Çanakkale)
KASIM 2009 : GELİBOLU, LAPSEKİ

..

- ÇANKIRI

ŞUBAT 2009 : ÇANKIRI, ELDİVAN (Çankırı), KIZILIRMAK (Çankırı), KORGUN (Çankırı), ŞABANÖZÜ (Çankırı)
MAYIS 2009 : ATKARACALAR, ÇERKEŞ (Atkaracalar), ILGAZ, ORTA
AĞUSTOS 2009 : YAPRAKLI
KASIM 2009 : BAYRAMÖREN (Kurşunlu), KURŞUNLU

- ÇORUM

ŞUBAT 2009 : ALACA, MECİTÖZÜ
MAYIS 2009 : BOĞAZKALE (Sungurlu), KARGI, SUNGURLU
AĞUSTOS 2009 : BAYAT (İskilip), DODURGA (Osmancık), İSKİLİP, OĞUZLAR (İskilip), OSMANCIK, UĞURLUDAĞ (İskilip)
KASIM 2009 : ÇORUM, LAÇİN (Çorum), ORTAKÖY (Çorum)

- DENİZLİ

ŞUBAT 2009 : BAKLAN (Çal), BEKİLLİ (Çal), BEYAĞAÇ (Tavas), BOZKURT (Çardak), ÇAL, ÇARDAK, ÇİVRİL, KALE (Tavas), TAVAS
MAYIS 2009 : BABADAĞ (Sarayköy), BULDAN (Sarayköy), GÜNEY (Sarayköy), SARAYKÖY
AĞUSTOS 2009 : AKKÖY (Denizli), DENİZLİ, HONAZ (Denizli), SERİNHİSAR (Denizli)
KASIM 2009 : ACIPAYAM, ÇAMELİ (Acıpayam)

..

- DİYARBAKIR

ŞUBAT 2009 : BİSMİL, ÇERMİK, DİCLE, HANİ (Lice), KULP, LİCE
MAYIS 2009 : BAĞLAR (Sur), EĞİL (Sur), KAYAPINAR (Sur), KOCAKÖY (Sur), SUR, YENİŞEHİR (Sur)
AĞUSTOS 2009 : ÇINAR, ERGANİ, HAZRO
KASIM 2009 : ÇÜNGÜŞ, SİLVAN

- DÜZCE

AĞUSTOS 2009 : AKÇAKOCA, CUMAYERİ (Düzce), ÇİLİMLİ (Düzce), DÜZCE, GÖLYAKA (Düzce), GÜMÜŞOVA (Düzce), KAYNAŞLI (Düzce), YIĞILCA (Düzce)

- EDİRNE

ŞUBAT 2009 : EDİRNE, HAVSA (Edirne), LALAPAŞA (Edirne), SÜLOĞLU (Edirne)
AĞUSTOS 2009 : MERİÇ (Uzunköprü), UZUNKÖPRÜ
KASIM 2009 : ENEZ (Keşan), İPSALA (Keşan), KEŞAN

- ELAZIĞ

ŞUBAT 2009 : AĞIN (Keban), KARAKOÇAN, KEBAN
MAYIS 2009 : ALACAKAYA (Maden), ELAZIĞ, MADEN
AĞUSTOS 2009 : ARICAK (Palu), KOVANCILAR (Palu), PALU
KASIM 2009 : BASKİL, SİVRİCE

- ERZİNCAN

ŞUBAT 2009 : ÇAYIRLI, OTLUKBELİ (Çayırlı), REFAHİYE
MAYIS 2009 : İLİÇ, KEMALİYE, TERCAN
AĞUSTOS 2009 : ERZİNCAN, ÜZÜMLÜ (Erzincan)
KASIM 2009 : KEMAH

- ERZURUM

ŞUBAT 2009 : AŞKALE, HORASAN, İSPİR, PAZARYOLU (İspir), TEKMAN, TORTUM, UZUNDERE (Tortum)
MAYIS 2009 : HINIS, KARAÇOBAN (Hınıs), KÖPRÜKÖY (Pasinler), PASİNLER
AĞUSTOS 2009 : AZİZİYE (Yakutiye), ÇAT (Yakutiye), OLUR, PALANDÖKEN (Yakutiye), YAKUTİYE
KASIM 2009 : KARAYAZI, NARMAN (Oltu), OLTU, ŞENKAYA (Oltu)

- ESKİŞEHİR

ŞUBAT 2009 : BEYLİKOVA (Mihalıççık), GÜNYÜZÜ (Sivrihisar), MİHALIÇÇIK, SİVRİHİSAR
MAYIS 2009 : ÇİFTELER, HAN (Çifteler), MAHMUDİYE (Çifteler)
AĞUSTOS 2009 : SEYİTGAZİ
KASIM 2009 : ALPU (Tepebaşı), İNÖNÜ (Tepebaşı), MİHALGAZİ (Tepebaşı), SARICAKAYA (Tepebaşı),
ODUNPAZARI (Tepebaşı), TEPEBAŞI

..

- GAZİANTEP :

ŞUBAT 2009 : ARABAN, İSLAHİYE, NURDAĞI (İslahiye), ŞEHİTKAMİL, YAVUZELİ (Şehitkamil)
MAYIS 2009 : ŞAHİNBEY
AĞUSTOS 2009 : OĞUZELİ
KASIM 2009 : KARKAMIŞ (Nizip), NİZİP

- GİRESUN

ŞUBAT 2009 : ALUCRA, ÇAMOLUK (Alucra)
MAYIS 2009 : ÇANAKCI (Görele), EYNESİL (Görele), GÖRELE, ŞEBİNKARAHİSAR
AĞUSTOS 2009 : DOĞANKENT (Tirebolu), ESPİYE (Tirebolu), GÜCE (Tirebolu), TİREBOLU, YAĞLIDERE (Tirebolu)
KASIM 2009 : BULANCAK (Giresun), DERELİ (Giresun), GİRESUN, KEŞAP (Giresun), PİRAZİZ (Giresun)

- GÜMÜŞHANE

ŞUBAT 2009 : GÜMÜŞHANE
MAYIS 2009 : ŞİRAN
AĞUSTOS 2009 : KELKİT, KÖSE (Kelkit)
KASIM 2009 : KÜRTÜN (Torul), TORUL

- HAKKARİ

MAYIS 2009 : ŞEMDİNLİ, YÜKSEKOVA
AĞUSTOS 2009 : ÇUKURCA (Hakkari), HAKKARİ

- HATAY

ŞUBAT 2009 : HASSA, KUMLU (Reyhanlı), REYHANLI, YAYLADAĞI
MAYIS 2009 : BELEN (İskenderun), DÖRTYOL, ERZİN (Dörtyol), İSKENDERUN
AĞUSTOS 2009 : ALTINÖZÜ (Antakya), ANTAKYA, KIRIKHAN
KASIM 2009 : SAMANDAĞI

- ISPARTA

ŞUBAT 2009 : SÜTÇÜLER, ŞARKİKARAAĞAÇ, YENİŞARBADEMLİ (Şarkikaraağaç)
MAYIS 2009 : AKSU (Eğirdir), EĞİRDİR, GELENDOST
AĞUSTOS 2009 : ATABEY (Isparta), GÖNEN (Isparta), ISPARTA, KEÇİBORLU (Isparta), YALVAÇ
KASIM 2009 : SENİRKENT, ULUBORLU (Senirkent)

- İSTANBUL

ŞUBAT 2009 : ADALAR, AVCILAR, BAĞCILAR, BEYOĞLU, BEYLİKDÜZÜ (Büyükçekmece), BÜYÜKÇEKMECE,
ESENYURT (Büyükçekmece), PENDİK, SANCAKTEPE (Sultanbeyli), SİLİVRİ, SULTANBEYLİ
MAYIS 2009 : BAHÇELİEVLER, BAKIRKÖY, BEŞİKTAŞ, BEYKOZ, ÇEKMEKÖY (Ümraniye), EYÜP, ÜMRANİYE
AĞUSTOS 2009 : ARNAVUTKÖY (Gaziosmanpaşa), ÇATALCA, ESENLER (Güngören), FATİH, GAZİOSMANPAŞA, GÜNGÖREN, MAL

TEPE, SARIYER, SULTANGAZİ (Gaziosmanpaşa), ŞİLE, ÜSKÜDAR, ZEYTİNBURNU
KASIM 2009 : ATAŞEHİR (Kadıköy), BAŞAKŞEHİR (Küçükçekmece), BAYRAMPAŞA, KADIKÖY, KAĞITHANE, KARTAL, KÜÇÜKÇEKMECE, ŞİŞLİ, TUZLA


..


- İZMİR

ŞUBAT 2009 : ALİAĞA, BAYINDIR, BEYDAĞ (Ödemiş), BORNOVA, BUCA, ÇEŞME, KEMALPAŞA, KİRAZ (Ödemiş), ÖDEMİŞ, SEFERİHİSAR
MAYIS 2009 : BALÇOVA (Konak), GÜZELBAHÇE (Konak), KARABAĞLAR (Konak), KONAK, NARLIDERE (Konak), TORBALI
AĞUSTOS 2009 : ÇİĞLİ (Karşıyaka), BAYRAKLI (Karşıyaka), BERGAMA, FOÇA (Menemen), KARABURUN (Karşıyaka), KARŞIYAKA, MENEMEN, SELÇUK, TİRE, URLA (Karşıyaka)
KASIM 2009 : DİKİLİ, GAZİEMİR (Menderes), KINIK, MENDERES

- KAHRAMANMARAŞ

ŞUBAT 2009 : ANDIRIN, ÇAĞLAYANCERİT (Pazarcık), PAZARCIK
MAYIS 2009 : AFŞİN, GÖKSUN
AĞUSTOS 2009 : KAHRAMANMARAŞ, TÜRKOĞLU (Kahramanmaraş)
KASIM 2009 : EKİNÖZÜ (Elbistan), ELBİSTAN, NURHAK (Elbistan)

- KARABÜK

ŞUBAT 2009 : EFLANİ (Safranbolu), SAFRANBOLU
MAYIS 2009 : KARABÜK, ESKİPAZAR (Karabük), OVACIK (Karabük), YENİCE (Karabük)

- KARAMAN

ŞUBAT 2009 : BAŞYAYLA (Ermenek), ERMENEK, SARIVELİLER (Ermenek)
KASIM 2009 : AYRANCI (Karaman), KARAMAN, KAZIMKARABEKİR (Karaman)

- KARS

ŞUBAT 2009 : KAĞIZMAN, SARIKAMIŞ
MAYIS 2009 : SELİM
AĞUSTOS 2009 : AKYAKA (Kars), DİGOR (Kars), KARS, SUSUZ (Kars)
KASIM 2009 : ARPAÇAY

- KASTAMONU

ŞUBAT 2009 : ARAÇ, DEVREKANİ, HANÖNÜ (Taşköprü), KÜRE, SEYDİLER (Devrekani), TAŞKÖPRÜ, TOSYA
MAYIS 2009 : AĞLI (Azdavay), AZDAVAY, CİDE, PINARBAŞI (Azdavay), ŞENPAZAR (Cide)
AĞUSTOS 2009 : ABANA (İnebolu), BOZKURT (İnebolu), ÇATALZEYTİN (İnebolu), DADAY, DOĞANYURT (İnebolu), İNEBOLU
KASIM 2009 : İHSANGAZİ (Kastamonu), KASTAMONU

- KAYSERİ

ŞUBAT 2009 : HACILAR (Kocasinan), KOCASİNAN, PINARBAŞI, TOMARZA, YAHYALI, YEŞİLHİSAR
MAYIS 2009 : MELİKGAZİ, TALAS (Melikgazi)
AĞUSTOS 2009 : AKKIŞLA (Sarıoğlan), BÜNYAN, SARIOĞLAN, SARIZ
KASIM 2009 : DEVELİ, FELAHİYE, İNCESU, ÖZVATAN (Felahiye)

- KIRIKKALE

ŞUBAT 2009 : BAHŞİLİ (Kırıkkale), BALIŞEYH (Kırıkkale), KIRIKKALE, SULAKYURT (Kırıkkale), YAHŞİHAN (Kırıkkale)
MAYIS 2009 : ÇELEBİ (Keskin), KESKİN
AĞUSTOS 2009 : KARAKEÇİLİ (Bala)
KASIM 2009 : DELİCE

..

- KIRKLARELİ

ŞUBAT 2009 : KIRKLARELİ, KOFÇAZ (Kırklareli)
MAYIS 2009 : DEMİRKÖY (Pınarhisar), PINARHİSAR
AĞUSTOS 2009 : LÜLEBURGAZ, VİZE
KASIM 2009 : BABAESKİ, PEHLİVANKÖY (Babaeski)

- KIRŞEHİR

ŞUBAT 2009 : KAMAN
MAYIS 2009 : AKPINAR (Kırşehir), BOZTEPE (Kırşehir), KIRŞEHİR
AĞUSTOS 2009 : MUCUR
KASIM 2009 : AKÇAKENT (Çiçekdağı), ÇİÇEKDAĞI

- KOCAELİ

ŞUBAT 2009 : KANDIRA, KARMÜRSEL
MAYIS 2009 : İZMİT, BAŞİSKELE (İzmit), KARTEPE (İzmit)
AĞUSTOS 2009 : DERİNCE (Körfez), GÖLCÜK, KÖRFEZ
KASIM 2009 : GEBZE, ÇAYIROVA (Gebze), DARICA (Gebze), DİLOVASI (Gebze)

- KONYA

ŞUBAT 2009 : AKŞEHİR, BEYŞEHİR, DERBENT (Karatay), DEREBUCAK (Beyşehir), HÜYÜK (Beyşehir), KARATAY, SELÇUKLU (Karatay), SEYDİŞEHİR , TUZLUKÇU (Akşehir)
MAYIS 2009 : AHIRLI (Bozkır), AKÖREN (Meram), BOZKIR, GÜNEYSINIR (Meram), MERAM, YALIHÜYÜK (Bozkır)
AĞUSTOS 2009 : ALTINEKİN (Cihanbeyli), CİHANBEYLİ, DOĞANHİSAR (Ilgın), EREĞLİ, HALKAPINAR (Ereğli), ILGIN, KADINHANI, KULU (Cihanbeyli)
KASIM 2009 : ÇELTİK (Yunak), ÇUMRA, EMİRGAZİ (Karapınar), HADİM, KARAPINAR, SARAYÖNÜ, TAŞKENT (Hadim), YUNAK

- KÜTAHYA

ŞUBAT 2009 : EMET, HİSARCIK (Emet)
MAYIS 2009 : ALTINTAŞ, ÇAVDARHİSAR (Gediz), DOMANİÇ (Tavşanlı), DUMLUPINAR (Altıntaş), GEDİZ
ŞAPHANE (Gediz), TAVŞANLI
AĞUSTOS 2009 : ASLANAPA (Kütahya), KÜTAHYA
KASIM 2009 : PAZARLAR (Simav), SİMAV

- MALATYA

ŞUBAT 2009 : AKÇADAĞ, DOĞANYOL (Pütürge), PÜTÜRGE
MAYIS 2009 : BATTALGAZİ (Malatya), HEKİMHAN, KALE (Malatya), MALATYA, YAZIHAN (Malatya), YEŞİLYURT (Malatya)
AĞUSTOS 2009 : ARGUVAN, DOĞANŞEHİR
KASIM 2009 : ARAPGİR, DARENDE, KULUNCAK (Darende)

- MERSİN(İÇEL)

ŞUBAT 2009 : ANAMUR, BOZYAZI (Anamur), MUT, SİLİFKE
MAYIS 2009 : AKDENİZ, ÇAMLIYAYLA (Tarsus), MEZİTLİ (Akdeniz), TARSUS, TOROSLAR (Akdeniz), YENİŞEHİR (Akdeniz)
AĞUSTOS 2009 : AYDINCIK (Gülnar), GÜLNAR
KASIM 2009 : ERDEMLİ

..

- MUŞ

ŞUBAT 2009 : MALAZGİRT
MAYIS 2009 : HASKÖY (Muş), KORKUT (Muş), MUŞ
AĞUSTOS 2009 : BULANIK
KASIM 2009 : VARTO

- KİLİS

MAYIS 2009 : KİLİS , ELBEYLİ (Kilis), MUSABEYLİ (Kilis), POLATELİ (Kilis)

- MANİSA

ŞUBAT 2009 : DEMİRCİ, KIRKAĞAÇ (Soma), KÖPRÜBAŞI (Salihli), SALİHLİ, SOMA
MAYIS 2009 : ALAŞEHİR, SARIGÖL (Alaşehir)
AĞUSTOS 2009 : AHMETLİ (Turgutlu), AKHİSAR, GÖLMARMARA (Akhisar), MANİSA, SARUHANLI, TURGUTLU
KASIM 2009 : GÖRDES, KULA, SELENDİ (Kula)

- MARDİN

ŞUBAT 2009 : DARGEÇİT (Midyat), MAZIDAĞI, MİDYAT, ÖMERLİ
MAYIS 2009 : KIZILTEPE, NUSAYBİN
AĞUSTOS 2009 : DERİK, MARDİN, YEŞİLLİ (Mardin)
KASIM 2009 : SAVUR

..

- MUĞLA

ŞUBAT 2009 : BODRUM, DATÇA (Marmaris), FETHİYE, MARMARİS
MAYIS 2009 : MİLAS
AĞUSTOS 2009 : KAVAKLIDERE (Yatağan), YATAĞAN
KASIM 2009 : DALAMAN (Köyceğiz), KÖYCEĞİZ, MUĞLA, ORTACA (Köyceğiz), ULA (Muğla)

..

- NEVŞEHİR

ŞUBAT 2009 : AVANOS, KOZAKLI
MAYIS 2009 : HACIBEKTAŞ
AĞUSTOS 2009 : ACIGÖL (Nevşehir), DERİNKUYU (Nevşehir), NEVŞEHİR
KASIM 2009 : GÜLŞEHİR, ÜRGÜP

- NİĞDE

ŞUBAT 2009 : ULUKIŞLA
AĞUSTOS 2009 : ÇAMARDI, ÇİFTLİK (Niğde), NİĞDE
KASIM 2009 : ALTUNHİSAR (Bor), BOR

- ORDU

ŞUBAT 2009 : AYBASTI (Fatsa), ÇAMAŞ (Fatsa), ÇATALPINAR (Fatsa), FATSA, KABATAŞ (Fatsa), KORGAN (Fatsa), KUMRU (Fatsa)
MAYIS 2009 : AKKUŞ, GÜLYALI (Ordu), KABADÜZ (Ordu), ORDU, PERŞEMBE (Ordu), ULUBEY (Ordu)
AĞUSTOS 2009 : ÇAYBAŞI (Ünye), GÖLKÖY, GÜRGENTEPE (Gölköy), İKİZCE (Ünye), MESUDİYE, ÜNYE

- OSMANİYE

ŞUBAT 2009 : BAHÇE
MAYIS 2009 : DÜZİÇİ (Osmaniye), HASANBEYLİ (Osmaniye), OSMANİYE, TOPRAKKALE (Osmaniye)
KASIM 2009 : KADİRLİ , SUMBAS (Kadirli)

..

- RİZE

ŞUBAT 2009 : ÇAYELİ
MAYIS 2009 : ARDEŞEN (Pazar), ÇAMLIHEMŞİN (Pazar), FINDIKLI (Pazar), HEMŞİN (Pazar), PAZAR
AĞUSTOS 2009 : DEREPAZARI (Rize), GÜNEYSU (Rize), İKİZDERE (Rize), İYİDERE (Rize), KALKANDERE (Rize), RİZE

- SAKARYA

ŞUBAT 2009 : ADAPAZARI, ARİFİYE (Adapazarı), FERİZLİ (Adapazarı), ERENLER (Adapazarı), KAYNARCA (Adapazarı), SAPANCA (Adapazarı), SERDİVAN (Adapazarı), SÖĞÜTLÜ (Adapazarı)
MAYIS 2009 : HENDEK
AĞUSTOS 2009 : AKYAZI, GEYVE, KARAPÜRÇEK (Akyazı), PAMUKOVA, TARAKLI (Geyve)
KASIM 2009 : KARASU, KOCAALİ (Karasu)

- SAMSUN

ŞUBAT 2009 : ALAÇAM, HAVZA, LADİK (Havza), VEZİRKÖPRÜ, YAKAKENT (Alaçam)
MAYIS 2009 : ATAKUM (İlkadım), CANİK (İlkadım), İLKADIM, TEKKEKÖY (İlkadım)
AĞUSTOS 2009 : ASARCIK (Kavak), BAFRA, KAVAK, ONDOKUZMAYIS (Bafra), TERME
KASIM 2009 : AYVACIK (Çarşamba), ÇARŞAMBA, SALIPAZARI (Çarşamba)

..

- SİİRT

ŞUBAT 2009 : BAYKAN, ŞİRVAN
MAYIS 2009 : AYDINLAR (Siirt), PERVARİ, SİİRT
AĞUSTOS 2009 : ERUH
KASIM 2009 : KURTALAN

- SİNOP

ŞUBAT 2009 : BOYABAT, DURAĞAN (Boyabat), SARAYDÜZÜ (Boyabat)
MAYIS 2009 : DİKMEN (Gerze), GERZE
AĞUSTOS 2009 : ERFELEK (Sinop), SİNOP
KASIM 2009 : AYANCIK, TÜRKELİ (Ayancık)

- SİVAS

ŞUBAT 2009 : ALTINYAYLA (Şarkışla), DİVRİĞİ, KOYULHİSAR, ŞARKIŞLA, ZARA
MAYIS 2009 : DOĞANŞAR (Sivas), HAFİK (Sivas), SİVAS, ULAŞ (Sivas)
AĞUSTOS 2009 : AKINCILAR (Suşehri), GÖLOVA (Suşehri), GÜRÜN, İMRANLI, SUŞEHRİ
KASIM 2009 : GEMEREK, KANGAL, YILDIZELİ

..

- ŞANLIURFA

ŞUBAT 2009 : AKÇAKALE, BOZOVA, HARRAN (Akçakale), SİVEREK, ŞANLIURFA
MAYIS 2009 : HİLVAN
AĞUSTOS 2009 : BİRECİK, HALFETİ (Birecik), SURUÇ
KASIM 2009 : CEYLANPINAR (Viranşehir), VİRANŞEHİR

- ŞIRNAK

ŞUBAT 2009 : CİZRE, GÜÇLÜKONAK (Cizre), SİLOPİ
MAYIS 2009 : ŞIRNAK, ULUDERE
AĞUSTOS 2009 : BEYTÜŞŞEBAP, İDİL

..

- TEKİRDAĞ

ŞUBAT 2009 : HAYRABOLU, MALKARA
MAYIS 2009 : ÇORLU, MARMARAEREĞLİSİ (Çorlu)
AĞUSTOS 2009 : MURATLI (Tekirdağ), ŞARKÖY, TEKİRDAĞ
KASIM 2009 : ÇERKEZKÖY (Saray), SARAY

- TOKAT

ŞUBAT 2009 : ALMUS (Tokat), ARTOVA (Tokat), SULUSARAY (Tokat), TOKAT, YEŞİLYURT (Tokat)
MAYIS 2009 : BAŞÇİFTLİK (Niksar), NİKSAR
AĞUSTOS 2009 : PAZAR (Turhal), REŞADİYE, TURHAL, ZİLE
KASIM 2009 : ERBAA

- TRABZON

ŞUBAT 2009 : ARSİN, ÇAYKARA, DERNEKPAZARI (Çaykara), TONYA, TRABZON, YOMRA (Arsin)
MAYIS 2009 : BEŞİKDÜZÜ (Vakfıkebir), ÇARŞIBAŞI (Vakfıkebir), ŞALPAZARI (Vakfıkebir), VAKFIKEBİR
AĞUSTOS 2009 : AKÇAABAT, ARAKLI, DÜZKÖY (Akçaabat), KÖPRÜBAŞI (Araklı), MAÇKA, SÜRMENE (Araklı)
KASIM 2009 : HAYRAT (Of), OF

- TUNCELİ

ŞUBAT 2009 : MAZGİRT (Tunceli), OVACIK (Tunceli), TUNCELİ
MAYIS 2009 : ÇEMİŞGEZEK, PERTEK
AĞUSTOS 2009 : HOZAT, PÜLÜMÜR
KASIM 2009 : NAZİMİYE

- UŞAK

ŞUBAT 2009 : EŞME
MAYIS 2009 : SİVASLI (Uşak), ULUBEY (Uşak), UŞAK
AĞUSTOS 2009 : KARAHALLI
KASIM 2009 : BANAZ

- VAN

ŞUBAT 2009 : EDREMİT (Van), GÜRPINAR (Van) , VAN
MAYIS 2009 : BAŞKALE, ÇATAK, ERCİŞ, ÖZALP, SARAY (Özalp)
AĞUSTOS 2009 : BAHÇESARAY (Gevaş), GEVAŞ
KASIM 2009 : ÇALDIRAN (Muradiye), MURADİYE

- YALOVA

AĞUSTOS 2009 : ALTINOVA (Yalova), ARMUTLU (Yalova), ÇINARCIK (Yalova), ÇİFTLİKKÖY (Yalova), TERMAL (Yalova), YALOVA

- YOZGAT

ŞUBAT 2009 : AKDAĞMADENİ, AYDINCIK (Çekerek), ÇEKEREK, KADIŞEHRİ (Çekerek), SARAYKENT (Akdağmadeni)
AĞUSTOS 2009 : BOĞAZLIYAN, SARIKAYA, YENİFAKILI (Boğazlıyan), YOZGAT
KASIM 2009 : ÇANDIR (Çayıralan), ÇAYIRALAN, SORGUN, ŞEFAATLİ, YERKÖY

- ZONGULDAK

ŞUBAT 2009 : DEVREK, GÖKÇEBEY (Devrek)
MAYIS 2009 : ALAPLI (Ereğli), EREĞLİ
AĞUSTOS 2009 : ZONGULDAK
KASIM 2009 : ÇAYCUMA


2010 kasım ayı asker alımları, 2010 şubat ayı asker alımları, 2010 şubat ayı askerlik yerleri, 2009 celp dönemleri, 2010 askerlik, 2010 askerlik celp, 2010 askerlik celp dönemleri, 2010 askerlik yerlerini öğrenme., asal, askerlik işlemleri, şubat ayı asker sevkiyatı

Jandarma uzman erbaş alımı 2009

Jandarma Uzamn Erbaş Alımı 2009

Jandarma Uzamn Erbaş Alımı 2009

Jandarma Genel Komutanlığı’nın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, adayların en az 8 yıllık ilköğretim/ortaokul veya dengi okul mezunu olmaları ve müracaat tarihi itibariyle (2 Ocak 2009) 26 yaşından gün almamış olmaları gerekiyor.

Adaylar, Komutanlığın internet sayfasını ”www.jandarma.tsk.tr” inceleyerek, örneğine uygun istenen belgeleri eksiksiz olarak PTT veya kargo ile yada şahsen en geç 2 Şubat 2009 günü mesai bitimine kadar ”Jandarma Okullar Komutanlığı Uzman Erbaş Kayıt-Kabul Komisyon Başkanlığı 06835 Beytepe/Ankara” adresinde bulunduracaklar.


Başvurusu kabul edilen adayların isim listesi ile sınava girecekleri tarih, saat ve salon isimleri 16 Şubat 2009 tarihinden itibaren internet adresinden yayımlanacak.

Yazılı sınav 21 Şubat 2009 tarihinde ”Jandarma Okullar Komutanlığı Beytepe/Ankara” adresinde yapılacak. Sonuçlar aynı gün saat 19.00′a kadar ”www.jandarma.tsk.tr” internet adresinden duyurulacak.

Yazılı sınavda başarılı olan adaylar 22-27 Şubat 2009 tarihleri arasında ön sağlık, fiziki kabiliyet ve değerlendirme testi ile mülakat sınavına tabi tutulacaklar.

Kimin hangi tarihte teste tabi tutulacağı, yazılı sınav sonuçları ile birlikte sadece internet adresinden duyurulacak.


meta taqs:jandarma uzman erbaş alacak 2009, Jandarma uzman erbaş alım şartları 2009, uzaman jandarma alımı, uzman jandarma alımı başvurusu 2009

Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci Aşkı resimleri

Kendilerini kavak yelleri adlı diziden tanıdığımız Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci‘nin dizi aşkları gerçek oldu. Genelde dizide başlayan aşklar hep hüsranla bitiyo ama Pelin ve İbrahime mutluluklar dileriz umarım genelde olduğu gibi onlarada olmaz ve bir ömür mutlu bir hayat sürerler. Yaklaşık 1 yıl birlikte olan Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Kavak Yelleri’nin oyuncularından Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci geçen hafta nişanlandı. Aile arasında nişanlanan çiftin gelecek

yaz nikah masasına oturacağı öğrenildi. Dizide de bir dönem aşk yaşayan çiftin nişan haberi ise fanları arasında hızla yayıldı











meta taqs:İbrahim Kendirci kavak yelleri, İbrahim Kendirci resimleri, ibrahim kendirci ve sevgilisi, Pelin Karahan kavak yelleri, Pelin Karahan resimleri, Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci, Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci aşkı

Mustafa Ceceli 2009 Limon Çiçekleri Single Albüm Dinle

Geçen yaz unutamam ile yaza damgasını vuran Mustafa Ceceli yeni single limon Çiçekleri ile sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Single albüm çalışmalarını bitiren Mustafa Ceceli’nin bu albümü 29 haziranda DMC müzik etiketi ile müzik marketlerde yerini alacak. Mustafa’nın neden single albüm yaptığını anlamış değilim bu güzel ses sadece 1 parçanın 4 farklı versiyonu ile karşımızda olması şaşırtıcı

bir durum.



İşte Mustafa Ceceli Limon Çiçekleri Single albüm;

  1. Limon Çiçekleri
    ( Orjinal Versiyon )
  2. Limon Çiçekleri
    ( Limon Mix ) Mix By : Murat Bulut ( Mod Yapım )
  3. Limon Çiçekleri
    ( Turuncu Mix ) Mix By : Murat Bulut
  4. Limon Çiçekleri
    ( Tribal Club Mix ) Mix By : Ender Çabuker Drum Programing : Ender Çabuker


meta taqs:Enbe Orkestrası 2009 albümü, Enbe Orkestrası 2009 son albüm, Enbe Orkestrası martılar, Enbe Orkestrası martılar şarkısı dinle, Murat bulut, Mustafa Ceceli 2009, Mustafa Ceceli 2009 konserleri, Mustafa Ceceli 2009 limon çiçekleri, Mustafa Ceceli 2009 single albümü, Mustafa Ceceli 2009 son albüm, Mustafa Ceceli 2009 son klip, Mustafa Ceceli 2009 youtube izle, Mustafa Ceceli kimdir resimleri, Mustafa Ceceli limon çiçekleri şarkı sözü

Meb 50 bin öğretmen ataması 2009

Çiçeği burnunda taze bakan Nimet Çubukçu görevine geldikten sonra ilk olarak B kapsamındaki sözleşmeli öğretmenleri kadroya geçireceklerini ve bundan sonraki alımlarda sözleşmeli olarak

ögretmenalımı yapılmayacağını söyledi. Nimet Hanım’ın bu kararı ayakta alkışlanacak bir karar olacağını düşünüyorum.


Şuanda 4 B kapsamında 50bin sözleşmeli öğretmen olduğunu belirten bakan bu öğretmenlere kadro verildikten sonra 50bin öğretmen daha alımı yapcaklarını bu alımlarında Ağustos ayında yapılacağı belirtildi.

meta taqs: 50 Bin Öğretmen Alımı Başvuruları 2009, 50000 öğretmen ataması sonuçları, MEB 30 Bin Personel Alımı 2009, MEB 50 Bin Personel Alımı Başvuruları 2009, MEB Personel Alımı, MEB Personel Alımı 2009, MEB Personel Alımı Başvuruları, Öğretmen Alım İlanları, Öğretmen Alım İlanları 2009, Öğretmen Alımı 2009, Öğretmen Alımı Başvuruları, Öğretmen Alımı Başvuruları 2009

Serso Ft Zıvana CashRhyme (Bu Bir Gariban Öyküsü) Şarksını İndir

SerSoBasston Recordz Bünyesinde Yoğun bi şekilde Çalışmalarını Sürdüren Serso Yakında Serstyle Mixtape İle KArşınıza Çıkmaya Hazırlanıyor.Albüm öncesi cıkardığı ve yayınladığı – serso ft zıvana – gariban öyküsü-’yle karşınıza cıktı.

Albüm öncesi yayınladığı bu track le rakiplerine bende burdayım diyen serso cok kısa bi süre sonra yep yeni bi mixtabeyle Rap camiasına Damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Herkesin kesinlikle dinlemesi gereken bir track bu. Diğer tracklardan farkını anca dinleyince anlaya bilirsiniz. İyi Eğlenceler;

Şarkıyı İndirmek İçin Tıklayın


meta taqs:Serso Ft Zıvana CashRhyme (Bu Bir Gariban Öyküsü) Şarksını İndir

Michael Jackson öldü 26 haziran 2009

Arkasında ‘Thriller’ gibi bir albümü, ‘Billie Jean’ gibi bir hit şarkısını, ‘Moonwalking’ dansını ve başta çocuk tacizi iddiaları olmak üzere bir dizi olumsuz iz de bırakan pop müziğinin efsanevi şarkıcısı Michael Jackson, hayata veda etti.

Jackson, dün evinde koma halinde bulunduktan sonra kaldırıldığı UCLA hastanesinde tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
Pop müziğin kralı Michael Jackson dün geçirdiği kalp krizinin ardından 50 yaşında yaşama veda etti.

Los Angeles’taki evinden alınan bir çağrı üzerine buraya ulaşan acil yardım görevlileri, nefes almadığını görünce ünlü yıldıza hemen kalp masajı yaptılar ve ardından hastaneye kaldırdılar. Ancak doktorların bütün çabalarına rağmen ünlü yıldızın Türkiye saatiyle gece yarısında öldüğü açıklandı.


Geçtiğimiz günlerde Jackson’un kanser olduğuna dair söylentiler ortaya atılmıştı. Afrika kökenliler arasında milyonda bir olarak görülen ve ciltte renk kaybına neden olan “vitiligo” hastalığına yakalanan Jackson, 1980’li yıllarda bir takım ameliyatlar sayesinde siyah teninin açılarak beyazlaşmasını sağlamıştı.
Michael Jackson, önümüzdeki ay, Londra’da yaklaşık bir yıl sürecek bir konser serisine başlayacaktı.




meta taqs:Michael Jackson, Michael Jackson 2009, Michael Jackson dansı, Michael Jackson hayatını kaybetti, Michael Jackson kimdir, Michael Jackson klipleri, Michael Jackson neden öldü, Michael Jackson öldü mü, Michael Jackson resimleri

Keremcem Son Albüm 2008 “Ateşler İçinde” Dinle

keremcem ateşler içinde


Genç kızların sevgilisi benim hiç sevmediğim sanatçı Kerem Cem yeni

albümü Ateşler İçinde nin hazırlıklarını tamamladı.

Ateşler İçinde albümünde hareketli parçalar yer alıyor. Keremcem’in IMBA’yla düet yaptığı iki parçanın sözlerini ise sanatçının kendisi yazdı.

İki parçadan oluşan bu çalışma Keremcem’in alıştığımız tarzının dışında olmasıyla dikkat çekiyor. Buna rağmen konserinde hayranlarının beğenisini kazanıp tam not aldı.


meta taqs:keremcem yeni albümü 2008, keremcem 2. albümü, keremcem ateşler içinde, keremcem dinle, keremcem son albüm 2008, keremcem yeni klip izle youtube, keremcem yeni şarkıları, keremcem.com

kız kaçıran dizisi 2 bölüm full izle

meta taqs:Kız Kaçıran 2. Bölüm izle, Kız Kaçıran 2. Bölüm seyret, Kız Kaçıran 2. Bölüm izle, Kız Kaçıran dizisi, Kız Kaçıran izle Kız Kaçıran 2.Bölüm izle online izle Kız Kaçıran 2.Bölüm izle indirmeden seyert Kız Kaçıran 2.Bölüm izle dizisi Kız Kaçıran 2.Bölüm izle bölüm izle

Disko Kralı 27 Haziran (Cumartesi) 2009 izle

meta taqs:Disko Kralı 27 Haziran (Cumartesi) 2009 izle, Disko Kralı 27 Haziran (Cumartesi) 2009 seyret, disko kralı izle, Disko Kralı seyret Disko Kralı 27 Haziran (Cumartesi) 2009 izle online izle Disko Kralı 27 Haziran (Cumartesi) 2009 izle indirmeden seyert Disko Kralı 27 Haziran (Cumartesi) 2009 izle dizisi Disko Kralı 27 Haziran (Cumartesi) 2009 izle bölüm izle

Kız Kaçıran 1. Bölüm İzle Kız Kaçıran 1 Full İzle



















meta taqs:Kız Kaçıran 1. Bölüm izle, Kız Kaçıran 1. Bölüm seyret, Kız Kaçıran 2. Bölüm izle, Kız Kaçıran dizisi, Kız Kaçıran izle Kız Kaçıran 1.Bölüm izle online izle Kız Kaçıran 1.Bölüm izle indirmeden seyert Kız Kaçıran 1.Bölüm izle dizisi Kız Kaçıran 1.Bölüm izle bölüm izle

Kız Kaçıran 1.Bölüm izle

meta taqs:Kız Kaçıran 1. Bölüm izle, Kız Kaçıran 1. Bölüm seyret, Kız Kaçıran 2. Bölüm izle, Kız Kaçıran dizisi, Kız Kaçıran izle Kız Kaçıran 1.Bölüm izle online izle Kız Kaçıran 1.Bölüm izle indirmeden seyert Kız Kaçıran 1.Bölüm izle dizisi Kız Kaçıran 1.Bölüm izle bölüm izle

Akasya Durağı 43. Bölüm Sezon Finali izle


Muhteşem sezon finali!

Tuğçe, Murat’ın cebinde eski sevgilisinden gelmiş bir mektup bulur. Tuğçe, Murat ile eski sevgilisinin sık sık buluştuklarını anlar ve evi terk eder. Murat her yerde Tuğçe’yi aramaya başlar. Osman’ın şekeri yüksek çıkınca doktor diyet verir. Fakat Sinan, Osman’ın diyet yapamayacağını söyler. Sinan’la Osman iddiaya girerler. Sinan, Osman’ın diyetini bozması için ona oyunlar yapmaya başlar. Ali Kemal, tanıştığı bir film yönetmeninden kendisini filmde oynatması için yardım ister. Yönetmen Ali Kemale kartını verir ve onu bir filminde oynatmak istediğini söyler. Ali Kemal çekim günü sete gittiğinde onu bir sürpriz beklemektedir. Mehmet Hoca’nın oğlu Okan, yeni kız arkadaşını eve getirir. Fakat Şükran’ın bileziği kaybolur. Nurten bileziği Okan’ın kız arkadaşının çaldığını söyler, fakat kimse ona inanmak istemez. Nuri Baba’nın eski hanım arkadaşı çıkıp durağa gelir. Nuri Baba kadını göndermeye çalışır ama tam bu sırada Eleni Hanım durağa gelince Nuri Baba ne yapacağını şaşırır. Şoförlerin eşleri kocalarını televizyondaki “Kocama Göz Kulak Olun” yarışmasına göndermeye karar verirler. Amaçları kocalarının bu yarışmada biraz görgü öğrenip yortulmalarıdır. Osman ve Sinan buna karşı çıkarlar. Ama yarışmaya başvuru yapılmıştır bir kere. Bizim şoförler yarışmacı olarak seçilince herkese eğlence çıkar.


meta taqs:: akasya durağı izle, akasya durağı seyret, akasya durağı final izle, akasya durağı sezon finali seyret, akasya durağı 43. bölüm sezon finali izle, akasya durağı 43. bölüm izle, akasya durağı son bölüm izle, akasya durağı yeni bölüm seyret, akasya durağı 27 haziran, akasya durağı 27.06.2009, akasya durağı43 bölüm, cumartesi sezon finali izle

Damla Debre Resimleri - Damla Debre Resim Arşivi

http://www.iyi-resimler.com/data/media/2021/Damla_debre_resimleri_2.jpg



meta taqs:Damla Debre Resimleri - Damla Debre Resim Arşivi

Arda Kural Resimler - Arda Kural Resim Arşivi

Arda Kural


meta taqs:Arda Kural Resimler - Arda Kural Resim Arşivi

Selen Seyven Resimleri - Selen Seyven Resim Arşivi






meta taqs:Selen Seyven Resimleri - Selen Seyven Resim Arşivi

Yusuf Ömer Sınav Resimleri -Yusuf Ömer Sınav Resim Arşivi

































meta taqs:Yusuf Ömer Sınav Resimleri -Yusuf Ömer Sınav Resim Arşivi,Yusuf Ömer Sınav Resimleri -Yusuf Ömer Sınav Resim Arşivi,Yusuf Ömer Sınav Resimleri -Yusuf Ömer Sınav Resim Arşivi

ARKA SIRADAKİLER SEZON FİNALİ İZLE 78. BÖLÜM İZLE

meta taqs:ARKA SIRADAKİLER, ARKA SIRADAKİLER 78. BÖLÜM İZLE, ARKA SIRADAKİLER 78. BÖLÜM FRAGMANI, ARKA SIRADAKİLER 78. BÖLÜM İZLE, ARKA SIRADAKİLER İZLE, ARKA SIRADAKİLER SEZON FİNALİ, ARKA SIRADAKİLER SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNÜ İZLE, ARKA SIRADAKİLER SEZON FİNALİ İZLE, ARKA SIRADAKİLER SEZON FİNALİ SEYRET, ARKA SIRADAKİLER SON BÖLÜM FRAGMANI, ARKA SIRADAKİLER SON BÖLÜM İZLE, ARKA SIRADAKİLER YENİ BÖLÜM FRAGMANI, ARKA SIRADAKİLER YENİ BÖLÜM İZLE

Arka Sıradakiler Sezon Finali izle 78. Bölüm Fragmanı





meta taqs:Arka Sıradakiler Sezon Finali izle 78. Bölüm Fragmanı,Arka Sıradakiler Sezon Finali izle,Arka Sıradakiler izle
Arka Sıradakiler 78. Bölüm Full İzle Arka Sıradakiler 78. Bölüm film izle Arka Sıradakiler 78. Bölümü İzle Arka Sıradakiler 78. Bölüm Full İz1le Arka Sıradakiler 78. Bölüm İzle

CesuR Ve GüzeL Atv

atv'de çok yakında yeni bir de program başlıyor. Sunucu Ece Erken ve pop dünyasının parlayan yıldızı Yusuf Güney'in birlikte sunacağı 'Cesur ve Güzel' her hafta farklı konu ve konuklarıyla ekrana gelecek. Klasik bir talk-show ambiyansından ziyade sıcak bir atmosferde gerçekleşecek olan program; farklı özellikleriyle izleyenleri şaşırtacak yetenekleri de sunacak. Eskiden popüler olmuş sanatçıların şu anda ne yaptıkları da bu programda yer alacak.
CesuR Ve GüzeL..

CesuR Ve GüzeL..

meta taqs:CesuR Ve GüzeL Atv programı yusuf güney ,ece erken ,CesuR Ve GüzeL Atv

Bir Şarkısın Sen 27 Haziran İzle Bir Şarkısın Sen 27 Haziran İzleme

İnanılmaz sürprizler ve muhteşem şovlar rüya gibi bir gecede buluşuyor! İbrahim Tatlıses, Nil Burak, Zerrin Özer, Funda Arar ,Keremcem ve Emrah Karaca minik yıldızlarla aynı sahneyi paylaşıyor.

Bir Şarkısın Senin bu çok özel bölümünde adeta bir yıldız yağmuru yaşanıyor! İbrahim Tatlıses, Nil Burak, Zerrin Özer, Keremcem, Emrah Karaca ve Funda Arar minik yıldızlarla aynı sahneyi paylaşırken; Erkan Yolaç, Parla Şenol, İzzet Öz ve Nebil Özgentürk de yorumlarıyla bu muhteşem geceye renk katıyor.

Sürprizlerle dolu gecede, güçlü sesiyle dinleyenleri hayrete düşüren ve ilk bölümden itibaren sesiyle Zerrin Özere benzetilen harika kız Şebnemin Zerrin Özerle beraber yorumladığı Gönül şarkısı olay yaratıyor.

Minik yıldızlardan Mehmetin, haftalardır ekranlardan çağrı yaparak beklediği mucize sonunda gerçek oluyor! Mehmet, Bir kulunu çok sevdim adlı parçayı, usta yorumcu İbrahim Tatlısesle beraber seslendirirken yaşadığı mutluluk gözlerinden okunuyor

İbrahim Tatlıses ayrıca Mehmetle yaptığı düetin ardından, Şanlıurfalı hemşerisi Şahinle okuduğu uzun hava ve muhteşem türkülerle stüdyoyu alkışa boğuyor.

Usta sanatçı Cem Karacanın oğlu Emrah Karaca, Namus belası adlı unutulmaz parçayı, mucize sesli çocuklardan Ozanla beraber muhteşem yorumlarken; Funda Arar ve Nil Burakın minik yıldızlarla söylediği şarkılar büyük beğeni topluyor.

Keremcemin Görkemle Küçük bir aşk masalı adlı şarkıda yaptıkları düet ise ünlü konuklar ve izleyiciler tarafından çok beğeniliyor.

Hisseli Harikalar Kumpanyasıdan, Hoşgeldiniz şarkısıyla başlayan bu çok özel gecede ayrıca;

Kan ve gül, Ben seni unutmak için sevmedim, Haberin var mı?, Silemezler gönlümden, Sen de başını alıp gitme, mardin kapısından atlayamadım, Düş bahçeleri, Tükendi nakdı ömrüm, Parsel parsel eylemişler dünyayı, Gitme durnam, gitme dağlar salında, İtirazım var, Ayva çiçek açmış, Lüngo lingo şişeler, Telgrafın tellerine, Yarim senden ayrılalı gibi pek çok sevilen şarkı ve türkü mucize sesli çocuklar tarafından seslendiriliyor.

meta taqs : Bir Şarkısın Sen 27 Haziran,Bir Şarkısın Sen 27 Haziran izle,Bir Şarkısın Sen 27 Haziran seyret,Bir Şarkısın Sen 27 Haziran özeti,Bir Şarkısın Sen 27 Haziran online izle,Bir Şarkısın Sen 27 Haziran online seyret

Yalancısın Sen 1. Bölüm İzle Yalancısın Sen 1. Bölümü izle

Yalancısın Sen 1. Bölüm - 30 Haziran Salı

Bir yalan, bir aşk…

Erkekler, ne zaman aşka yakalanırlar?

Neden evlenmekten korkarlar?

Ömer yakışıklı, gününü gün eden, çapkın bir gençtir. Anne ve babası artık Ömer’in mürüvvetini görmek istemektedirler. Ömer’in haberi olmadan kafalarına göre gelin adayları bulup, oğullarını her seferinde komik duruma düşürdükleri randevular ayarlarlar. Bu durum Ömer’in canına tak eder. Diğer yanan Ömer karşı komşusu Nazan adlı genç, güzel ve iki çocuklu bir dulla tanışır. Nazan, iki çocuğu ve hafif üçkâğıtçı ağabeyi ile yaşamaktadır. Acil paraya ihtiyacı vardır. Ömer Nazan’la Benimle evlen der , …daha doğrusu benimle evlenecekmiş gibi yap ve nikah günü geldiğinde ise ortadan kaybol! Çünkü Ömer “Çok sevdim ama nikah masasında terk edildim, bir daha evlenmeye cesaret edemem” deyip anne ve babasını evlendirme ısrarından vazgeçirmeyi planlamaktadır. Ve olaylar aynen Ömer’in planladığı gibi gelişir. Ancak Ömer’in yıkıldığını düşünen ve kendine zarar vereceğinden korkan anne babası oğullarını sık sık ziyarete gelecek ve bir gün kaçınılmaz olarak Ömer ile karşılıklı aynı sokakta oturan Nazan ile karşılaşırlar. Asıl film de buradan sonra başlar…

1. Bölüm Özeti

Nazan, altı ve yedi yaşındaki iki çocuğu ve abisi Ferdi ile yaşayan bekar bir annedir. Kocası yıllar önce ardında bir mektup bırakarak aşık olduğunu söylediği bir kadınla onları terk etmiştir. Ilgaz ve Fatih babalarını hiç tanımadan büyümüşlerdir. Nazan babasından kalma ahşap oyuncakçı dükkanında çalışarak yıllar içinde biriktirdiği bir miktar parayla kredi borcuna girerek bir ev almıştır. Ferdi, kardeşinin bankaya yatırması için verdiği paraları arkadaşı Şeşbeş’in aklına uyarak yaratıcı bir girişim olarak düşündüğü deterjan işine yatırır. Ama bu girişimin sonu Şeşbeş’in ufak bir dalgınlığı sonucu hüsranla sonuçlandığında, Ferdi, bütün parayı kaybetmiş olur. Nazan bu durumu öğrendiğinde, abisini evden kovar. Ama en büyük sorunu evi kaybetmemek için bankaya ödemesi gereken paradır.

Ömer, Nazan’ın karşı komşusu olan yakışıklı, bekar ve hayatının sonuna kadar bekar kalmak isteyen başarılı bir boşanma avukatıdır. Ancak artık iyice yaşlandığını düşünen anne ve babası ölmeden önce mutlaka oğullarını evlendirip torun sahibi olmak istiyorlardır.

Ömer, üzerindeki bu baskı ve ailesinin ona kız bulmak için uyguladığı uçuk girişimlerden o kadar bunalmıştır ki, onları bu amaçlarından vazgeçirecek bir plan yapar. Plana göre Ömer nikah gününde terk edilen adam olacak. Ve çekeceği aşk acısına saygı duyacak ailesi de ona bir daha evlilikten bahsetmeyecektir. Planı için Ömer’in tek ihtiyacı onu nikah masasında yalnız bırakacak bir kızdır. İşte bu noktada Ömer’in kulağına emektar hizmetkarları Hanife abla vasıtasıyla Nazan’ın paraya acil ihtiyacı olduğu çalınır. Ömer’in kafasında ampul yanmıştır.

meta taqs : Yalancısın Sen 1. Bölüm,Yalancısın Sen 1. Bölüm izle,Yalancısın Sen 1. Bölüm seyret,Yalancısın Sen 1. Bölüm özeti,Yalancısın Sen 1. Bölüm online izle,Yalancısın Sen 1. Bölüm online seyret,Yalancısın Sen 1. Bölümü izle,Yalancısın Sen 1. Bölüm bölümün özeti

Papatyam Sezon Finali İzle - Papatyam Sezon Finali İzleme

Papatyam 24. Bölüm - Sezon Finali - 30 Haziran Salı

Vedat’ın aşık olduğu Zeyno’nun babası ikisinin aynı evde yaşadığını öğrenmiştir. Babası kızının yabancı biriyle aynı evde kalmasına çok sinirlenince Necati onların evli olduğu yalanını söyler.. Fakat bu yalan başlarına daha büyük bir iş açar. Çünkü Zeyno’nun babası boğaz kenarında düğün istemektedir. Bu masrafı kaldıramayacak olan Necati bu sefer düğünden kaçmak için cenazeleri olduğu yalanını söyler. Fakat adam bu kez de baş sağlığı dilemek için eve gelir. Necati ve ailesi adamı evde bir cenaze olduğuna inandırmak için oyuna başlarlar. Lütfü’nün ölü numarası yaptığı bu oyun bozulursa Vedat Zeyno’yu kaybedecektir.Taylan ise Necati’nin meşhur sandığını merak etmeye başlamıştır. Taylan sandık konusunda Feride kadar kibar olmayacaktır.

Meta TaqS : Papatyam Sezon Finali,Papatyam Sezon Finali izle,Papatyam Sezon Finali seyret,Papatyam Sezon Finali özeti,Papatyam Sezon Finali izleme,Papatyam Sezon Finali full izle,Papatyam Sezon Finalini izle,Papatyam Sezon Finalini seyret


Arka Sokaklar Sezon Finali İzle - Arka Sokaklar Sezon Finali İzleme

Arka Sokaklar’da muhteşem sezon finali.

Kanal D’nin başrollerinde, Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve İlker İnanoğlu’nun oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam sezon finali yapıyor. Heyecan dolu sezon finali bölümünde, Ekip, Vedat Müdür’ün torununun sünnet düğünü töreninde baskına uğruyor ve…

Genç kadın, babasını borç batağından kurtarmak için kendisinden yaşça büyük Mehmet Ali’yle evlenmiştir. Mehmet Ali, bir barda çalışan bir kadınla da ilişkisini devam ettirmektedir. Mehmet Ali öldürülür. Cinayeti araştıran Ekip katile ulaşır.

Çoban Ailesi, gazetecilerden aldıkları yüksek tazminatla zengin olmuşlardır. Suat’ın kendini kaptırdığı bu durum çok uzun sürmeyecektir.

Figen’in genç sevgilisi Ayla’nın içine su serpse de, genç ve yakışıklı damat adayı evdekilerin huzurunu kaçırır.

Yeliz tatilden dönmüştür ama Engin’le araları hala açıktır. Yeliz yazı Ankara’da geçirmeye karar verir. Geride bıraktığı mektup Engin’i şaşırtır.

Tek başına yaşayan Güler adlı kadın mahalle baskısı altındadır. Komşusu Şerif adlı adam tarafından rahatsız edilen Güler kuzeninin yardımına sığınır. Güler’in evde ölü bulunması üzerine Ekip’i devreye girer.

Murat’ın yakalattığı Tefo dışarı çıkar çıkmaz intikam peşine düşer. Önce sevgilisi ve arkadaşını öldüren Tefo, Vedat Müdür’ün torununun güzel başlayan sünnet törenini de kana bular.

METa TaqS : Arka Sokaklar Sezon Finali,Arka Sokaklar Sezon Finali izle,Arka Sokaklar Sezon Finali seyret,Arka Sokaklar Sezon Finali özeti,Arka Sokaklar Sezon Finali online izle,Arka Sokaklar Sezon Finalini izle,Arka Sokaklar Sezon Finali izleme


Sertap Erener Bu Böyle 2009 Son Albüm

yaza girmemizle yeni albüm yapan sanatçıların sayısı bir hayli arttı. yeni albümleri yapanların geneli de sibel can, mustafa sandal gibi tanınmış kişiler.
en son erevizyon'da türkiye'ye ilk birinciliği veren sertap erener bu böyle adlı yeni albümüyle yakında sevenlerinin karşısına çıkıyor.
sertap erener'in resmi web sayfasını incelediğimde albümle aynı ismi taşıyan albüm çıkış parçasının söz ve müziği soner sarıkabadayı'ya ait. uzun zamandır albüm yapmayan sertap erener'e bu albümünde başarılar diliyorum.

meta taqs : Sertap Erener Bu Böyle albümü,Sertap Erener Bu Böyle 2009 albüm,Sertap Erener Bu Böyle son albüm,Sertap Erener Bu Böyle 2009 son albümü,Sertap Erener Bu Böyle 2009 son albüm dinle

Ktunnel - K tunnel - Ktunnel.com - www.ktunnel.com


Arkadaşlar Youtube'a girebilmek için bu Ktunnel denilen dandik siteye hiç takılmanıza gerek yok. Neden ?

Çünkü Ktunnel.Com hem çok kasıyor hem de aşırı derecede reklam var sitede. Buna rağmen yine de Ktunneli ziyaret eden bir hayli kişi var. Peki www.ktunnel.coma uğramadan nasıl YouTube'a girebiliriz ?

Youtube Jacker, Youtube'a ayrıca bir çok yasaklanmış sitelere giriş için en güzel yöntem. Youtube Jacker'i indirmek için Tıklayın



meta taqs : ktunnel,k tunnel,ktunnel.com,www.ktunnel.com,ktünel,ktünnel.com,ktunnel youtube

Sibel Can Benim Adım Aşk Albümü Dinle Sibel Can 2009 Albümü Dinle

01. Çantada Keklik 02. Oyunbaz 03. Eziyet 04. Başı Bağlı 05 .Kıskıvrak 06. Ebedi Sevgili 07. Eğer İstersen 08. Orta Şekerli 09. Kalbimin Kıyıları 10. Benim Adım Aşk


















açılıyor, lütfen bekleyin...

etiketler: Sibel Can Benim Adım Aşk,Sibel Can Benim Adım Aşk albüm dinle,Sibel Can Benim Adım Aşk albümü indir,Sibel Can Benim Adım Aşk 2009 albüm dinle

Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçelerinde Albümü Dinle Sezen Aksu 2009 Albüm Dinle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVG3bGgJq8E7WpWEsii4U1yLjvEf4i9-Y5lJLyMjv6zbC1eIqunYw29HxKTnG-wJ2m2j6_U7ZBOEgZvPTnt4B6bFEhH7g6j6LH4JJprZzoD2H3JfdrkzKwsKclllpiAtboUfBKmdR_65qr/s400/musicdmc162.jpg

Sezen Aksu "Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde"
isimli yeni albümünü tamamladı. DMC etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alacak olan 2 CD'lik albümde üçü yeni olmak üzere toplam 29 şarkı yer alıyor. 1996 yılında yayınlanan "Düş Bahçeleri" albümünün devamı niteliğindeki çalışmada kimi şarkılar akustik, kimi şarkılar da elektronik altyapılarla yeniden hayat buldu...


Aranjör kadrosunu Aykut Gürel, Aytuğ Yargıç, Fahir Atakoğlu, Kıvanch K, Mithat Can Özer, Mustafa Ceceli'nin oluşturduğu albümde "Kaçak", "Kurşuni Renkler", "Elveda", "Çakkıdı", "Büklüm Büklüm" gibi sevilen eserlerin yanı sıra "İtirafçı Olma", "Pardon" ve "Tören" isimli üç yeni şarkı da bulunuyor...

açılıyor, lütfen bekleyin...




meta taqs : Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçelerinde Albümü Dinle Sezen Aksu 2009 Albüm Dinle, sezen aksu dinle, online sezen aksu dinle, sezen aksu şarkıları dinle, sezen aksu yürüyorum düş bahçelerine albümünü dinle,
sezen aksu yürüyorum düş bahçelerine albümünü indir, online şarkı dinle

Back to Home Back to Top